Hulzense Boys laat laatste kans op nacompetitie liggen

Hulzense Boys heeft de laatste kans om nog nacompetitie te halen laten liggen door thuis in Hulsen gelijk te spelen tegen laagvlieger de Weide.

Hulzense Boys had wat goed te maken tegen de Weide. De uitwedstrijd werd destijds met 4-0 verloren, dus men wist wat te doen. Vanaf de aftrap was Hulzense Boys de bovenliggende partij. Veel balbezit met veldspel op de helft van de Weide. Maar dan, al in de 4e minuut, slordig uitverdedigen leverde de Weide een cornerbal op. De strakke voorzet werd keihard door een speler van de Weide ingekopt 0-1. Hulzen ging door waar men mee begonnen was. Aanval na aanval volde op het doel van de Weide, maar de bal wilde er niet in. Uiteindelijk was er dan Gijs Meijerink. Binnen 10 minuten twee keer een klutsbal voor het doel, en twee keer stond Gijs Meijerink op de goede plek en zorgde voor een 2-1 ruststand.

Zoals zo vaak kwam Hulzense Boys minder geconcentreerd uit de kleedkamer. Binnen een half uur na rust had het gezien de kansen al zeker 4 of 5-1 moeten zijn, maar als je ze zelf niet maakt, dan valt hij aan de andere kant. Zo ook nu, 10 minuten voor tijd een invaller bij de Weide, nog geen bal aangeraakt, maar het eerste balbezit is meteen raak 2-2.

Wanhopig probeerde Hulzense Boys nog de winnende treffer te maken Op de rechterkant gleed Kevin Bokdam herhaaldelijk langs de verdediger, maar verder dan een bal op de paal leverde dit geen gevaar op. Uiteindelijk stond er na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter v.d. Bosch een 2-2 uitslag op het scorebord.

Beide teams schoten hier niet veel mee op. De Weide nog steeds op een nacompetitieplek voor degradatie en Hulzense Boys uitgeschakeld voor de nacompetitie.

Hulzense Boys heeft een heel goed seizoen gedraaid, kan bij een overwinning volgende week op ASC zelfs nog een 4e plaats behalen, maar meer zit er dit jaar niet in.