Hulzense Boys organiseert Open Dag

Opendag 2015

Hulzense Boys organiseert Open Dag

Op zaterdag 13 juni organiseert voetbalvereniging Hulzense Boys haar jaarlijkse Open Dag. Tijdens deze dag kunnen jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar kennis maken met voetbal en de vereniging. Van 9.45 tot 12.30 uur zullen er op het hoofdveld allerlei activiteiten worden georganiseerd, zoals penaltyschieten en partijspelletjes, waarbij plezier centraal staat.

Spelertjes en ouders worden bij aankomst opgevangen door leden van de voetbalvereniging. Daarna worden zij gedurende de ochtend begeleidt door enthousiaste jeugdtrainers, die de kinderen langs verschillende voetbalspelletjes leiden. Voor ouders is er de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie meer te weten te komen over Hulzense Boys. Ook krijgen de kinderen tijdens de Open Dag wat te eten en te drinken.

Dus kom ook lekker een balletje trappen, het wordt echt leuk. Graag vooraf even aanmelden via de website www.hulzenseboys.nl. Voor iedereen die komt is er een leuke attentie, spelertjes die zich aanmelden als lid ontvangen daarnaast ook nog eens een leuk shirt met hun naam erop!

 

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor