Hulzense Boys pakt in slotminuut drie punten

Hulzense Boys won zaterdag met 1-2 op bezoek bij OZC. Het sleepte de drie punten pas een minuut voor tijd binnen, terwijl de toeschouwers meer rekening hielden met een overwinning voor de thuisploeg. Hulzense Boys speelde een goede eerste helft, maar daar was in de tweede helft niks meer van terug te zien.

Het zette vanaf het beginsignaal de aanval in en zette steeds veel druk op de bal. Hulzense Boys viel met name over de rechterkant aan. Dit leidde tot een aantal mogelijkheden om te scoren. Kevin Bokdam scoorde dan ook in de 22e minuut uit een prima voorzet van Maikel Velt.

Vervolgens kwam OZC meer uit hun schulp. Het kwam meer tot aanvallen, mede dankzij het goede spel van de Ommer linkermiddenvelder. OZC spits Floris Buitenhuis had nog de mogelijkheid om de bal binnen te tikken, maar miste op een haar na. ‘’Het had zo 1-1 kunnen zijn,’’ vertelde Hulzense Boys verslaggever Tinus Mulder. Vervolgens had Hulzense Boys ook weer mogelijkheden om uit te lopen op de geelzwarten. ‘’Het is vooral genieten van een leuke pot,’’ liet hij weten tijdens de rust.