Hulzense Boys vergeet te scoren

Hulzense Boys – Bergentheim 0-0

HULZENSE BOYS VERGEET TE SCOREN

Hulzense Boys heeft zichzelf in de wedstrijd tegen Bergentheim te kort gedaan door niet te scoren, waardoor Bergentheim bleef geloven in een goed resultaten en daar ook zelfs de kansen voor kreeg. In een rommelige wedstrijd heeft Hulzense Boys niet de mogelijkheid gegrepen om nu al veilig te zijn voor nacompetitie voor degradatie en om nog mee te doen voor de nacompetitie om promotie.

In de 10e minuut passeerde Wilmar Nieuwenhuis op de rechterkant twee verdedigers, zijn pass op Tim v.d. Zande was goed en Tim zette zijn broer Gregor vrij voor het doel, maar het schot ging naast. Hulzen probeerde het wel, maar men miste precisie. Bergentheim daarentegen kwam er enkele malen gevaarlijk uit. In de 33e minuut een vrije trap op 18 meter van de goal welke door keeper Dennis Wijnberg nog net tot corner verwerkt kon worden. Twee minuten later een slordigheid in de verdediging van Hulzense Boys en de spits van Bergentheim had de bal vrij voor Dennis Wijnberg om in te schieten, maar Dennis redde met de voeten. Hulzense Boys is nog gevaarlijk uit enkele goed genomen cornerballen, maar er zit altijd wel een Bergentheims been tussen die zorgde dat de bal niet in het net verdween.

In de tweede helft had Hulzense Boys nog meer de overhand. Men bleef de aanval zoeken en kansen kwamen er ook. In de 60e minuut Gijs Meijerink vanaf rechts maar zijn schot werd door de keeper gered. In de 73e minuut een corner voor Hulzen die eindigde in een goede counter van Bergentheim waarna de spits van Bergentheim alleen voor Dennis Wijnberg verscheen. Dennis redde echter goed met de voet. Een minuut later ging Menno Kamphuis goed door op een diepe bal, omspeelde de keeper maar in plaats van de bal terug te leggen op Wilmar Nieuwenhuis besloot Menno om het alleen te proberen maar hij schoot tegen een verdediger die nog voor de doellijn stond. Enkele minuten later ging Peter Stiekema goed door over links, de pass op Wilmar Nieuwenhuis is uitstekend en de terug getrokken bal komt bij Menno Kamphuis die echter net over het vangnet schiet. In de 82e minuut nog enige opwinding. Bij een duel om de bal werd Menno Kamphuis onderuit gehaald in het strafschopgebied. Menigeen zag een overtreding van Menno, doch de scheidsrechter zag het anders en gaf een overtreding voor Menno. De bal op de stip zou je denken. Nee hoor, de bal werd netjes een meter buiten in plaats van binnen het strafschopgebied gelegd. De vrije trap werd hoog overgeschoten. Hier bleef het bij en beide ploegen moesten het met de puntendeling doen.

 

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor