Hulzense Boys verwelkomt Fysio Centrum Nijverdal

Hulzense Boys verwelkomt Fysio Centrum Nijverdal als lid van Hulzens Goud.

fysiocentrumHulzens-Goud

Centrum voor geregistreerd Fysiotherapie, Manueel therapie, Bekkenfysiotherapie, Sportfysiotherapie, Beweegprogramma’s en Medisch Fitness.
Behandelkwaliteit, laagdrempeligheid, en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. Al jaren zijn wij als team bezig met kwaliteitsverbeteringen in de gezondheidszorg en het ontwikkelen van beweegprogramma’s. Sinds december 2011 zijn we dan ook gecertificeerd als Pluspraktijk en Topzorg-Praktijk. Dit is een kwaliteitskeurmerk in het leven geroepen door een aantal zorgverzekeraars (CZ/Delta Lloyd/Ohra/Achmea/Menzis/Zilveren Kruis/de Friesland) die nog verder gaat dan het HKZ-certificaat (ISO-9001).
De praktijk voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen die aan een moderne fysiotherapiepraktijk gesteld mogen worden, de bedrijfsvoering, medische dossiervorming, verslaglegging en de klanttevredenheid is aantoonbaar op orde en de praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren. Slechts 6% van de fysiotherapiepraktijken in Nederland voldoet momenteel aan bovengenoemde criteria en worden door de bovenstaande zorgverzekeraars dan ook extra aanbevolen bij hun verzekerden.
Onze praktijk bestaat uit 8 therapeuten en een secretaresse. We zijn breed gespecialiseerd en aangesloten bij diverse netwerken; schoudernetwerken Twente, Salland en Zwolle, Rugnetwerk Twente, SportfysioOost, Reumanetwerk, Parkinsonnetwerk, Longnet, Claudicationet. Hierdoor hebben we een brede multidisciplinaire samenwerking en een brede ervaring op diverse vlakken, waarbij uiteraard ook de sportrevalidatie. We hebben vele jaren ervaring met de (sport)revalidatie van complexe knie- en schouderletsel en middels de diverse netwerken worden de nieuwste inzichten en ontwikkelingen gevolgd, besproken en toegepast.
Hiernaast is er een directe samenwerking met de ergotherapie en podotherapie, welke nu ook enkele dagdelen per maand zitting hebben in onze praktijk aan de J. van Houtestraat 8 in Nijverdal.

Onze teamleden zijn:

  • Miranda Waanders-Plas (bekkenfysiotherapeut deel spec. reuma).
  • Gerard Schutten (master manuele therapie, deelspec. rug, schouder en knie).
  • Robert Spenkelink (sportfysiotherapeut, deelspec. schouder en knie).
  • Henrieke Krommendijk ( sportfysiotherapeut i.o., deelspec. runningtherapie),.
  • Lisanne Maris (kinderfysiotherapeut i.o., deelspec. Parkinson, Oncologie).
  • Liesbeth Harmsen-van Bentem (master manuele therapie, deelspec. Rug,schouder).
  • John Heisterkamp (alg fysiotherapeut, deelspec. COPD en Claudicatio).
  • Riande van Weezep (alg. fysiotherapeut).
  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor