Hulzense Boys volgend seizoen met KiKa op de borst

Voetbalvereniging Hulzense Boys en KiKa zijn overeengekomen om volgend seizoen een samenwerkingsverband aan te gaan. Dit houdt in dat het logo van de stichting Kinderen Kankervrij vanaf het seizoen 2016-2017 op de shirts van alle elftallen van de club te zien is. Ook zal een deel van de sponsorinkomsten naar het goede doel gaan, om zo onderzoek naar kinderkanker mogelijk te maken. Verder zullen er tijdens het seizoen allerlei acties plaatsvinden die in het teken staan van KiKa.

“Als Hulzense Boys zijnde vinden wij het belangrijk om niet alleen een club te zijn waar iedereen tegen een bal kan trappen, maar ook een club die midden in de samenleving staat. Het ondersteunen van een goed doel past perfect in deze filosofie”, aldus voorzitter Erik Bergboer. Op de vraag waarom de club voor KiKa heeft gekozen kan de voorzitter een duidelijk antwoord geven. “Als club vinden wij onze jeugdopleiding erg belangrijk, want de jeugd heeft de toekomst. Helaas geldt dit echter niet voor elk kind, omdat de diagnose kanker nog te vaak gesteld wordt. Omdat het belangrijk is dat ieder kind de kans heeft op een mooie toekomst was de keuze voor KiKa al snel gemaakt”.

Dat Hulzense Boys met KiKa gaat samenwerken is op de algemene ledenvergadering van afgelopen maandag bekend gemaakt. Binnen de vereniging is er zeer positief gereageerd op de samenwerking De samenwerking houdt voor leden ook in dat zij volgend seizoen, in het shirt van de club, de  ambassadeurs van KIKA zijn.

Vanuit KiKa zelf is er ook positief gereageerd op de samenwerking. “We zijn erg blij met dit mooie gebaar van Hulzense Boys”, aldus Steffie Vogels van KiKa. Afgesproken is dat KiKa de club op allerlei manier zal ondersteunen, bijvoorbeeld bij het opzetten van acties en bekendmaking van KiKa bij de leden.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor