Hulzense Boys wint eerste 9 tegen 9 wedstrijd

Hulzense Boys doet sinds dit seizoen mee aan een 9 tegen 9 competitie. Deze competitie is opgezet voor 2e-jaars E-spelers om de overgang van het kleine veld naar het grote veld kleiner te maken. Naast Hulzense Boys doen ook Vroomshoopse Boys, Den Ham en Deto mee aan deze competitie. De competitie bestaat uit een uit- en een thuiswedstrijd.

Tijdens de wedstrijden worden 2 grote goals op de rand van het strafschopgebied geplaatst, waardoor het veld in de lengte kleiner wordt. De breedte wordt niet aangepast, waardoor deze de afmetingen van het grote veld behoudt. De eerste wedstrijd was afgelopen woensdag, waarbij er een uitwedstrijd werd gespeeld tegen Vroomshoopse Boys. Hulzense Boys begon sterk aan de wedstrijd en was duidelijk de bovenliggende partij. Het kwam dan ook op een verdiende 0-1 voorsprong uit een counter. Aan het einde kwam de ploeg uit Vroomshoop ook wat beter in de wedstrijd, maar echt gevaarlijk werden ze niet.

In de tweede helft speelde Vroomshoopse Boys met de wint in de rug en waren zij de gevaarlijkere ploeg. De 1-1 viel dan ook snel, maar toch was dit hun eerste echte schot in de wedstrijd. Niet lang daarna kwam de ploeg uit Hulsen weer op voorsprong, 1-2, door een corner binnen te tikken. Vroomshoop zette Hulzense Boys al bij de doeltrap van de keeper vast. Toch leidde een doeltrap een prima aanval in, welke keurig werd afgerond en zo was de 1-3 ook een feit. Vroomshoop kreeg daarna ook mogelijkheden om de 2-3 te maken, maar de afronding miste precisie. Hulzense Boys scoorde vervolgens ook nog de 1-4, waardoor de eerste overwinning een feit was.

Een keurige overwinning tegen een ploeg die met de E1 in de hoofdklasse uitkomt. De volgende wedstrijd is op 7 oktober om 19.00 uur, thuis tegen Deto

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor