Inloopochtend jongste jeugd groot succes

Zaterdag 26 februari stond bij Hulzense Boys vooral in het teken van de jongste jeugd. In verband met de voorjaarsvakantie had de KNVB nauwelijks wedstrijden ingepland en dus was dit een mooie gelegenheid om inlooptrainingen te organiseren.

De trainingen waren voor onze jongste jeugdleden en kinderen die het leuk vonden om eens balletje te trappen of eens te kijken bij onze mooie club. Vanaf 10.00 uur liepen er meer dan 50 kinderen vanuit de mini’s, JO8 en JO9 op het hoofdveld. Vooral bij de mini’s was de opkomst een stuk groter dan verwacht. Gehuld in shirtjes van Bayern München en Juventus deden maar liefst 25 mini’s deden mee met een pylonenspel, een estafette en partijspellen. Het plezier bij deze kleine toppers was groot, zeker toen de kinderen aan het einde van de ochtend een mooi medaille kregen.

Ook de JO8 en JO9 waren druk bezig met allerlei voetbalspelletjes, waarbij er in de groepen fanatiek gestreden werd om de winst. In de kantine werd de ochtend afgesloten met een patatje en ranja.

Als Hulzense Boys zijn we blij met de grote opkomst en het feit dat we zaterdag al nieuwe leden hebben kunnen verwelkomen. De jongste jeugd is een groep waar we als club duidelijk op in gaan zetten en zaterdagochtend was daar een voorbeeld van.

Ook uw zoon en/of dochter kan altijd vrijblijvend met ons meetrainen. De mini’s trainen op de woensdagmiddag en zaterdagochtend. De overige jeugdteams trainen doordeweeks en spelen de wedstrijden op zaterdag. Lijkt het uw zoon en/of dochter ook leuk om eens mee te trainen bij onze leuke en sportieve vereniging, dat kan! Het gemakkelijkste is om even contact op te nemen met Tim van der Zande via 06 – 229 572 35 of timvanderzande@gmail.com.

Het lidmaatschap voor de mini’s in het eerste jaar zelfs gratis!

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor