INVULLING JEUGD SELECTIETRAINERS 2019/2020

Het voetbalseizoen is voor bijna alle teams al ten einde. Als club kijken we natuurlijk ook vooruit en zijn we bezig met het invullen van de technische staf van onze teams. Wat betreft de selectieteams kunnen wij het volgende melden:

JO19-1: Volgend seizoen wordt dit team getraind door Jeff Bovelander, die daarnaast ook zijn TC3-diploma gaat proberen te halen. Jeff zal geassisteerd worden door Marco Aaltink. Beide heren zijn nu nog actief bij de JO17-1, dat aanstaande zaterdag de finale van de nacompetitie voor promotie naar de 4e divisie speelt.

JO17-1: Op dit moment zijn we druk bezig met kandidaten, maar er is nog geen concrete invulling. Zodra er meer bekend is zullen we dit melden. Wel zal de JO17-1 voor de zomervakantie starten met de voorbereiding en oefenwedstrijden spelen. Totdat er trainer is aangesteld zal Thomas van Uunen de trainingen voor zijn rekening nemen. We hopen uiteraard spoedig deze positie ingevuld te hebben.

JO15-1: Net als dit seizoen zal Maurits Hogenkamp ook volgend seizoen dit team van oefenstof voorzien.

JO13-1: Volgend seizoen zal Wim Hessing de nieuwe trainer van dit team zijn. Wim is nu nog assistent-trainer bij het eerste elftal. Hij wordt geassisteerd door zijn zoon Jay en Fabian te Kolsté. Jay gaat komend seizoen de cursus TC3 volgen. Jay en Fabian trainen dit seizoen de JO9-2.

JO11-1: Jelmar Woudsma is niet meer weg te denken als jeugdtrainer bij onze vereniging. Na vele jaren bij de JO9-1 geeft hij nu training aan de JO11-1. Dit zal hij ook volgend seizoen doen.

JO9-1: Sten Brand en Ruben Warnawa zullen volgend seizoen de trainer zijn van JO9-1. Op dit moment trainer ze samen de JO9-3. Beide jongens spelen dit seizoen in JO17-1.

Naast de selectieteams zijn wij uiteraard ook bezig met de invulling van de staf voor de andere team.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor