Invulling kader jeugd 2020/2021

Binnenkort wordt de (voorlopige) teamindeling van de jeugdopleiding bekendgemaakt. Naast de spelers zal ook de trainersinvulling bekend worden gemaakt. Met dit nieuwsbericht lopen wij hier alvast op vooruit.

Allereerst willen wij de afscheidnemende contracttrainers bedanken. Na een ‘leven lang’ Hulzense Boys vertrekt Maurits Hogenkamp komende zomer naar Lemelerveld om daar zijn trainersambities waar te maken. Maurits wordt trainer van Lemelerveld JO19-1. Wij wensen Maurits veel succes en bedanken hem voor zijn inzet de afgelopen jaren in onze jeugdopleiding.

Ook Wim en Jay Hessing stoppen na dit seizoen. Het afgelopen jaar waren zij samen trainer bij onze JO13-1. Met hun kunde en enthousiasme hebben zij onze spelers een leuk en leerzaam jaar bij JO13-1 bezorgd, bedankt voor jullie inzet!

Zoals eerder bekend wordt Machiel van Keulen (JO17-1) komend seizoen assistent-trainer bij ons eerste elftal. Menno Kamphuis (JO17-1) heeft door de drukte bij z’n eigen bedrijf helaas te weinig tijd om een vast team te trainen, hopelijk zien we hem komend jaar als (individueel) trainer af en toe op Sportpark Smidserve! Machiel en Menno ook allebei bedankt voor het mooie seizoen bij JO17-1!

De stand van zaken bij de selectieteams voor het seizoen 2020/2021

JO19-1
Komend seizoen staat onze JO19-1 opnieuw onder leiding van Marcel Horst en Marco Aaltink. Marco gaat daarnaast Tim Engbers assisteren bij ons eerste elftal. Voor onze jeugdopleiding een mooie brug richting het eerste elftal.

JO17-1
Bij onze JO17-1 staan komend seizoen twee nieuwe gezichten voor de groep. Jesper Spoolder wordt de nieuwe hoofdtrainer. Jesper, 27 jaar en woonachtig in Raalte, trainde de afgelopen 4 jaar ROHDA Raalte JO15-1. Hij wordt geassisteerd door Liam Meenhuis. Liam (23 jaar) moest door een knieblessure noodgedwongen stoppen met voetballen en wil zich nu volledig op het trainerschap bij de jeugd gaan richten.

JO15-1
Jelmar Woudsma wordt de nieuwe trainer van JO15-1. Een bekend gezicht binnen onze vereniging en jeugdopleiding. De afgelopen jaren was Jelmar trainer van JO11-1 en behaalde hij tevens de licentie van de opleiding UEFA C. In het kader van deze cursus zal Wout Harting komend seizoen stage gaan lopen bij Jelmar.

JO13-1
Daan Bouwhuis volgt Wim en Jay Hessing op als trainer bij JO13-1. Daan is al een aantal jaren jeugdtrainer bij Hulzense Boys en zal na twee seizoenen JO15-2 de stap maken naar JO13-1.

JO11-1
De trainerspositie voor JO11-1 is op moment van schrijven nog niet rond. Wel zijn we met kandidaten in gesprek en hopen wij jullie hier binnenkort over te informeren.

Tot slot willen wij Hans Hoek en Richard Hallink bedanken voor hun rol als coördinator. Beiden stoppen aan het eind van dit seizoen. Bedankt voor jullie betrokkenheid de afgelopen jaren!

Technische commissie Hulzense Boys

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren