Jair Kuipers naar FC Twente!

Twee van onze jeugdspelers hebben de afgelopen seizoenen bij Regioplan meegetraind. Elke vrijdagavond krijgen talenten uit de regio training vanuit Regioplan. Regioplan is een onderdeel van de FC Twente / Heracles academie. Stefan Ligtenberg en Jair Kuipers van onze club trainen daar al een hele tijd mee. De twee spelers mochten afgelopen seizoen nog deel uit maken van onze O11 groep, maar zijn het hele seizoen al speler van onze JO13-1. Hier mogen we als club, technisch kader enorm trots op zijn!
Onlangs heeft Jair te horen gekregen dat hij het komende seizoen in aanmerking komt voor FC Twente O12. Een enorm knappe prestatie op zich! Hierdoor zal hij het komende seizoen niet in het shirt van Hulzense Boys spelen, maar wel in hetzelfde rood. Voor Stefan zal de uitdaging in eerste instantie bij Hulzense Boys liggen en wie weet wat de toekomst voor hem brengt.
Nogmaals wij zijn als club enorm trots op deze ontwikkeling en bevestigt anderzijds dat onze jeugdafdeling en alles wat daarmee te maken heeft aan de weg timmert. Ook gaan de credits naar de technische staf van JO13-1 die wekelijks met deze twee spelers werken! Top!

Namens de TC jeugd,
Gerwin Bronsvoort

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor