Jasper de Jong nieuw Hoofd Technische Commissie

Nadat Gerard van der Zande in 2020 gestopt was als Hoofd Technische Commissie kunnen we nu melden dat Jasper de Jong met ingang van heden deze functie gaat invullen.

Jasper is een kind van de club. Op jonge leeftijd is hij al begonnen met voetballen bij Hulzense Boys waar hij uiteindelijk het 1e elftal heeft gehaald. Door studie en werk werd hij enkele jaren geleden gedwongen te stoppen met het voetballen. Inmiddels is Jasper woonachtig in Zwolle en voetbalt hij weer actief in onze selectie. Jasper wil onze mooie club ook graag organisatorisch ondersteunen en gaat nu dus aan de slag als Hoofd TC. Wij als technische commissie zijn daar zeer verheugd over en zien de samenwerking met Jasper met veel vertrouwen tegemoet.

“Ik heb veel aan Hulzense Boys te danken. Naast dat ik er heb leren voetballen ben ik door de club opgevoed en heb ik mijn vrienden en veel andere sociale contacten leren kennen. Ik zie dit als een mooie manier om iets terug te doen en kijk er erg naar uit om hierbij gebruik te maken van de grote hoeveelheid voetbalkennis die binnen de club aanwezig is.”

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor