JO17-1 promoveert naar de 4e Divisie

Primeur voor Hulzense Boys !

JO17-1 promoveert naar de 4e Divisie.

Op zaterdag 15 juni heeft Hulzense Boys JO17-1 de finale van de nacompetitie gespeeld. Nadat zij in de reguliere competitie als 2e waren geëindigd in de hoofdklasse, hadden zij zich geplaatst voor de nacompetitie.

De eerste wedstrijd tegen SJO JVZ JO17-1 werd gewonnen en in de halve finale tegen Excelsior ’31 JO17-1 werd dat kunststukje herhaald. Beide thuiswedstrijden wist Hulzense Boys de spanning er goed in te houden.

Op neutraal terrein bij Hardenberg ’85 werd uiteindelijk de finale gespeeld tegen De Weide JO17-1 uit Hoogeveen.

Ook in deze wedstrijd werden de zenuwen van de vele Hulzen supporters danig op de proef gesteld.

Na een vroege 0-1 door De Weide bleef Hulzen lange tijd tegen de 0-1 achterstand aankijken.

Omdat ze vast bleven houden aan hun vertrouwde speelstijl en alles voetballend oplosten, zonder in het fysieke spel van de tegenstander mee te gaan, kon Sten Brand vlak voor rust de gelijkmaker scoren en kon men met deze stand de kleedkamers in.

Na de rust zette Hulzense Boys het goede spel van voor de rust voort, waardoor Thijs Grevink al heel snel de 2-1 scoorde. Nadat Casper van der Veen een terechte penalty benutte ( 3-1 ) rondde Sten Brand 10 minuten voor tijd een goede aanval af en werd de wedstrijd met 4-1 winnend afgesloten!

Hiermee hebben de mannen van Fred en Jeff Bovelander, Marco Aaltink en Marvin Konijnenbelt gezorgd voor een primeur bij Hulzense Boys. Nog nooit heeft een team de 4e Divisie gehaald !

Groot compliment voor de JO17-1 en hun staf. Veel succes gewenst volgend seizoen !