Jurgen Kok nieuwe hoofdtrainer Hulzense Boys

imagesVandaag is bekend geworden dat Jurgen Kok met ingang van het seizoen 2015-2016 de nieuwe hoofdtrainer van Hulzense Boys wordt. Met de aanstelling van Jurgen is invulling gegeven aan de ontstane vacature die was ontstaan door het vertrek van Dick Beverdam.

Jurgen Kok is na zijn voetbalcarrière bij o.a. ACV Assen begonnen met het trainen van vele jeugdteams bij vv Hoogland. Vervolgens is hij hoofdtrainer geweest bij EFC’58, Jonathan, Roda’46 en zaterdaghoofdklasser s.v. Huizen, destijds het hoogste amateurniveau.
Na 3 seizoenen s.v. Huizen maakte hij de overstap naar FC Twente, waar hij het vrouwenvoetbal geïmplementeerd heeft en tevens de C1 van oefenstof heeft voorzien. Op dit moment is hij technisch verantwoordelijk voor alle projecten binnen FC Twente University. Een functie die hij combineert met het hoofdtrainerschap bij TOV in Baarn.

Hulzense Boys is zeer tevreden dat ze Jurgen Kok als hoofdtrainer aan zich heeft weten te binden en denkt met hem een zeer gedreven en kundig trainer binnen te hebben gehaald. Wij wensen Jurgen veel plezier en succes met- en binnen onze mooie club.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor