Oproep leiders en trainers tbv Kledingcontrole

Kledingcontrole-200x55

Beste leiders en trainers,

Het seizoen`13-`14  zit er (bijna) op. 

Wij willen graag de kleding en materialen weer controleren en  we zullen de teamtas met inhoud ook innemen. Alle shirts waarvan het HB-logo er niet goed meer uitziet, moeten namelijk terug naar de drukker. Waarschijnlijk zijn dat alle shirts… 

Er zal in week 27 t/m 30 niet in HB tenue en niet met HB materialen kunnen worden gevoetbald.

In die periode zullen alle kleding en materialen weer worden aangevuld, zodat een ieder weer een goede start kan maken in het nieuwe seizoen.

We verzoeken jullie met klem om EERST alle kleding en materialen zelf in te zamelen, voor je naar de controle komt. Dat voorkomt een dure rekening..

Graag zien we jullie met  teamtas en sleutel van het materiaalhok en van het hok in de kelder  (Indien van toepassing) op:

zaterdag  21 juni  in de kantine:

09:00   F + E  teams

10:00 D + C teams

11:00 B  + A teams

12:00  senioren

Kun je zelf niet,  stuur dan een vervanger!

Speel je zaterdag 28 juni nog een laatste oefenwedstrijd, stuur dan even een mailtje voor een andere afspraak.  hettyfreie@hotmail.com

De leiders van de senioren 1 en 2 kunnen zelf de individuele spullen controleren en eventueel  innemen van de spelers die volgend jaar overgaan naar een ander team.  Mocht hieraan iets ontbreken of stuk zijn, dan horen wij dat graag.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Vriendelijke groet,

CK&M

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren