Kledingpakketten voor trainers en leiders Hulzense Boys

IMG_0139

Afgelopen zaterdag was de aftrap van de uitreiking van trainingspakketten voor de trainers en leiders van onze teams. Dit seizoen ontvangen alle trainers namelijk een trainingspak en jas in de kleuren van de club. De leider van een team krijgt een trui en een jas.IMG_0143

Om dit alles te realiseren hebben veel mensen de nodige zweetdruppeltjes verloren, die mensen zijn we dan ook zeer dankbaar. Maar met hard werken alleen was het niet gelukt. Er is ook veel dank verschuldigd aan de sponsoren die het financieel mogelijk hebben gemaakt om dit project te realiseren. Voorzitter Erik Bergboer deelde afgelopen zaterdag dan ook de eerste exemplaren van de kleding aan die sponsoren uit. Het gaat om Paul Wilbrink van Foliefant. Dit bedrijf is totaalleverancier in folieproducten. Ook de gebroeders Voortman van Bakkerij Voortman , de huisbakker van Hulzense Boys, hebben hun financiële steentje bijgedragen. Daarnaast heeft ook Gert Kamphuis met zijn onderneming Kamphuis Kwaliteitsmanagement & Advies bijgedragen bij de realisatie van dit project. De onderneming richt zich op de begeleiding en advisering van certificeringstrajecten voor met name de MKB sector. Namens de supportersvereniging is Eric Velnaar aanwezig, want zoals vaker heeft de club ook nu weer hebben een beroep kunnen doen op de supportersvereniging. Tot slot heeft het bestuur zelf ook een financiële bijdrage geleverd in de aanschaf van de kleding.

Met het aanbieden van deze kleding wil Hulzense Boys uniformiteit in de kleding brengen en zorgen voor een herkenbare en professionele uitstraling van de teams. Dit zowel op trainingsdagen als op de zaterdag. Nadere informatie met betrekking tot de uitreiking aan de teams volgt zo spoedig mogelijk.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor