Kom allen het eerste steunen in de jacht op de nacompetitie!

Aanstaande zaterdag staat er voor ons eerste elftal een hele mooie en belangrijke wedstrijd op het programma. In de thuiswedstrijd tegen SVI kan de ploeg van trainer Bram Freie een ticket voor de nacompetitie bemachtigen. Hiervoor dient het zelf te winnen en is dan afhankelijk van Sparta Enschede en WVF. Laat een of beide ploegen punten liggen, dan is plaatsing voor de nacompetitie een feit. Bij een gelijkspel van Sparta Enschede en winst van WVF dient Hulzense Boys overigens met twee doelpunten verschil te winnen. Winnen beide ploegen, dan is het mooie seizoen ten einde. Kortom, Hulzense Boys moet eerst zelf winnen en als dat lukt kan het naar de andere velden kijken. Dat eerste is geen gemakkelijke opgave, want nummer drie SVI heeft zich inmiddels geplaatst voor de nacompetitie en is cijfermatig de best presterende ploeg van 2019. Laten we daarom onze club en ons eerste elftal met z’n allen steunen en schreeuwen naar een overwinning en een mogelijke nacompetitie!

Dat zou toch prachtig zijn, want wie herinnert zich niet de laatste nacompetitie die ons eerste speelde. Na twee spannende tweeluiken werden Vios Vaassen en Sparta Enschede verslagen, om vervolgens in een ware thriller te promoveren tegen Lunteren. In de finalewedstrijd in Apeldoorn werd de ploeg gesteund voor veel toeschouwers uit Hulsen, die het team met name in de tweede helft van de nodige spirit voorzagen. Sta zaterdag achter onze club, tot zaterdag!

Om nog even in de stemming te komen hier een link naar de finalewedstrijd van drie jaar geleden: https://www.rtvoost.nl/nieuws/245905/Wilmar-Nieuwenhuis-schiet-Hulzense-Boys-naar-eerste-klasse

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor