Met de meidenteams naar FC Twente vrouwen – Barcelona

1

Bijna alle voetballende meiden van Hulzense Boys en sommige ouders/supporters  hadden zich rond kwart voor 5 op Smidserve verzameld om samen met elkaar naar de Grolsch Veste af te reizen voor de Champions League wedstrijd FC Twente – FC Barcelona te gaan.

De bekende bus van Aktief Overijssel zat nagenoeg helemaal vol wat genoeg zegt over de onderlinge band bij alle elftallen MA1,MB1,MD1,ME1. Op de heenreis kwam alle meegenomen snoep tevoorschijn en zat de sfeer er goed in want er werd zelfs gezongen.
In het stadion zaten we met z’n alle gezellig bij elkaar en ondanks het koude weer werden er FC Twente liederen gezongen, aangemoedigd door de bekende trommels. Het mooie eigen gemaakte spandoek van de MD1 (zie foto’s) is niet onopgemerkt gebleven en is te zien op de facebook pagina van FC Twente vrouwen en RTV Oost.
99
Ondanks het verlies van  0-1 hebben we toch genoten van de wedstrijd en was het mooi om er met zo veel supporters (15.637 een record voor vrouwenvoetbal) bij te zijn en hopelijk winnen ze volgende week in de uitwedstrijd. Sommige Hulzen meiden bedankte de FC Twente dames nog met grote confetti regen en knallen. Goed gedaan !
De busreis terug was wederom een gezellig feest waarbij we allerlei muziek door elkaar hoorde en de meeste meiden zelf ook nog genoeg energie hadden. Rond 22.00 waren we terug op Smidserve en ging iedereen vrolijk naar huis na een super leuke geslaagde avond wat ook zorgt voor een goede Hulzense Boys meiden afdeling gevoel !
100
Voor vertrek zijn er eerst  foto’s gemaakt van de enthousiaste HB meidengroep bij de bus van Aktief Overijssel en banner van Albert Heijn Rob Loomans die samen met de Hulzense Boys een groot deel van deze avond hebben gesponsord. Enorm bedankt hiervoor namens alle meiden !!
Groetjes Valerie
  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren