Mini-voetbal bij Hulzense Boys

Wat is er mooier dan op een jonge leeftijd al te starten met het spelletje voetbal? Lekker samen met vriendjes en vriendinnetjes voetballen en zo de basis van het voetballen onder de knie te krijgen. Dit is precies waarom Hulzense Boys de Mini’s heeft opgericht.
Jongens en meisjes tussen de 4 en 6 jaar mogen van de KNVB nog geen competitie voetballen, maar kunnen al wel bij Hulzense Boys terecht om kennis te maken met voetbal. De spelertjes krijgen leuke trainingen, waarbij ze leren hoe ze moeten dribbelen, passeren, op goal moeten schieten en vele andere vaardigheden. Tijdens de trainingen spelen ze ook onderlinge wedstrijdjes, waarbij alle spelertjes voldoende balcontacten dienen te krijgen. Voor Hulzense Boys is het allerbelangrijkste dat mini’s plezier hebben en na een training alweer uitkijken naar de volgende keer dat ze in actie kunnen komen. We willen dat de mini’s zich prettig voelen bij onze vereniging, het leuk vinden om te voetballen en een langdurige band krijgen met Hulzense Boys.

Naast het voetballende aspect vinden wij het als Hulzense Boys zijnde ook erg belangrijk dat de spelertjes van onze club sociale vaardigheden leren. Zo leren de kinderen door samenspel ook om samen te werken en zich sociaal op te stellen.
De vrijblijvende trainingen zijn elke zaterdagochtend en staan onder begeleiding van enthousiaste trainers. Voor nieuwe leden is het mogelijk om gewoon bij de trainingen te komen en mee te doen. Voor degenen die nog niet zeker weten of voetbal hun sport is bestaat de mogelijkheid om 4 keer gratis mee te trainen. Als uw zoon of dochter dan enthousiast is kan hij/zij zich aanmelden als lid van Hulzense Boys.
Voor meer informatie over Mini-voetbal of aanmelden voor een training kunt u contact opnemen met één van onderstaande personen. Om direct lid te worden van onze vereniging kunt u het aanmeldformulier invullen, klik daarvoor hier.

Trainers
Henri Enserink,
Gijs Ratering
Sander Schuitert

Verantwoordelijke
Tim van der Zande 06-22957235
timvanderzande@gmail.com

Trainingstijden:
Woensdagmiddag van 17:30 – 18.30 uur
Zaterdagochtend om 08:45 – 09.45 uur

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor