Niels van 't Hoog nieuwe trainer Hulzense Boys 2

Niels van't Hoog

Via de website is begin Januari bekend gemaakt dat Hulzense Boys op zoek zou gaan naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal.

Afgelopen week hebben wij met Niels van’ t Hoog overeenstemming kunnen bereiken om het komende seizoen als trainer van het 2e elftal aan de slag te gaan.

Niels is woonachtig in Wierden, is 32 jaar en docent lichamelijk opvoeding aan de Waerdenborch in Holten.

Na op vrij jonge leeftijd als speler van het 1e elftal van PH Almelo een knieblessure te hebben opgelopen, is hij als trainer aan de slag gegaan. Na 4 jaar de C en B jeugd van PH te hebben getraind, is hij daarna een jaar assistent geweest bij het 1e elftal. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar Quick 20 in Oldenzaal. Bij deze club heeft hij de A1 (3e divisie) en het laatste jaar het 2e elftal getraind (zondag reserve hoofdklasse).

Kortom een trainer die ondanks zijn relatief jonge leeftijd de nodige ervaring meebrengt. Als TC zijn wij dan ook blij Niels aan de club te hebben kunnen binden en wensen hem alvast heel veel succes het volgende seizoen.

Van Wim Woudsma is inmiddels bekend dat hij volgend jaar het 2e elftal van Enter Vooruit onder zijn hoede heeft, wij wensen hem hierbij veel succes.

 Groet,

 Gert Kamphuis

Coordinator trainers

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren