Nieuw trainersduo vrouwen 1

De afgelopen maanden hebben wij stappen gezet in het verder professionaliseren van onze meiden-vrouwentak. Een belangrijk onderdeel hierbij is de status van vrouwen 1. In het kader hiervan zijn wij content te melden dat er voor volgend seizoen een nieuw trainersduo voor de groep staat.

Met Roland Nijmeijer en Marco Overkamp hebben wij twee gedreven, bekwame en ambitieuze trainers gevonden. Ieder met een andere achtergrond. Roland Nijmeijer heeft ruime ervaring vanuit het mannen voetbal en zal zich vooral richten op het technische gedeelte. Marco Overkamp is al geruime tijd betrokken bij de meiden-vrouwentak. Hij zal vooral de algemene zaken en brede ontwikkeling voor zijn rekening nemen.

“Het vrouwenvoetbal wordt een steeds belangrijker onderdeel binnen de club en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Daarnaast sluit het mooi aan bij mijn eigen ambitie om als trainer op eigen benen te staan. De vereniging heeft een goed beleidsplan opgezet om vrouwen 1 naar een hoger niveau te tillen” aldus Roland Nijmeijer.

Marco Overkamp:

“In de huidige groep zit zeker talent en er komt ook talent aan vanuit de jeugd. Zo kunnen we de meiden-vrouwentak verder ontwikkelen en onze ambities kracht bij zetten”.

Wij zijn blij dat de expertise en kwaliteiten van dit trainersduo zo samenkomen en kijken met vertrouwen uit naar de toekomst van het vrouwenvoetbal binnen Hulzense Boys.

Technische commissie

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor