Nieuwe kleding Hulzense Boys

De afgelopen jaren hebben we binnen Hulzense Boys het merk Hummel gehad als kledingmerk voor de wedstrijdkleding en de teamkleding. De kleding wordt al geruime tijd geleverd door Yoursportshop die ook de online shop beheert die via onze site benaderd kan worden.

Met ingang van januari 2021 hebben we een nieuw contract gesloten met Yoursportshop zodat zij de komende 4,5 jaar weer de kleding gaan leveren. Er is wel een verschil; we stappen over naar het merk Craft! We zijn blij dat we met Craft een goed contract hebben kunnen sluiten zodat al onze teams, leiders en trainers zich de komende 4,5 jaar  in de kleding van dat merk kunnen presenteren.

Craft is een bekend merk dat de laatste jaren flink is gegroeid en ook binnen de voetbalsport steeds meer activiteiten ontplooit. De kwaliteit en uitstraling van het merk is top en het unieke van het merk is dat elk artikel in zowel kind-, mannen- als vrouwenmodellen is te leveren. Dat betekent dat elk artikel speciaal voor die specifieke doelgroepen aangepast wordt qua maten en pasvorm.

Met ingang van nu is de nieuwe webshop online en kun je de speciale clubkleding die we hebben geselecteerd kopen via de shop. In de shop kun je ook kiezen voor speciale pagina’s met kleding voor kinderen, mannen en vrouwen. Let dus met bestellen goed op voor wie je het artikel bestelt zodat je altijd de juiste pasvorm hebt.

Zodra we weer kunnen voetballen zullen we de teams, leiders en trainers voorzien van nieuwe kleding. Dit zal in etappes gaan en een aantal maanden gaan duren. Jullie horen hier later meer van!

Groet,
De kledingcommissie

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor