Nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 2 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in een drukbezochte kantine.

Nadat ’s ochtends de jeugd heeft kunnen genieten van een lekker nieuwjaarsontbijt en rond de middag het traditionele 7 x 7 toernooi plaatsvond was het om 15.00 uur tijd om samen te proosten op het nieuwe jaar.

Voorzitter Erik Bergboer nam het woord en blikte terug op afgelopen jaar. Ook werd er gesproken over de toekomst.

De TC is afgelopen week tot overeenstemming gekomen met de huidige hoofdtrainer Jurgen Kok om zijn aflopende contract met een jaar te verlengen. De voorzitter had de primeur om dit heugelijke nieuws kenbaar te maken tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Daarnaast kwam de voorzitter kort terug  op de georganiseerde voetbaldag voor ruim 40 vluchtelingen op ons sportpark eerder deze week. Het is fantastisch verlopen en iedereen wordt bedankt voor zijn of haar inzet. Hiermee blijkt maar weer hoe de betrokkenheid binnen de vereniging is. Grote klasse! Voor foto’s klik hier

Tevens worden er tijdens de nieuwjaarsreceptie de jubilarissen in het zonnetje gezet. Het waren er dit jaar negen, te weten:

Dick Schulenburg (25 jaar);

Edwin Tempert (40 jaar);

Wim Piksen (40 Jaar);

Tinus Mulder (40 jaar);

Dick Beltman (50 jaar);

Jan Harmsen (50 jaar);

Gradus Averesch (‘ruim ‘ 50 jaar);

Herman Konijnenbelt (60 jaar);

Max Piksen (60 jaar).

Na het officiële gedeelte werd er door Valerie en Marco Overkamp nog ruim € 1.100 overhandigd aan het bestuur. De meiden van Hulzense Boys zijn niet alleen erg actief met voetbal maar ze hebben enkele weken geleden ook oliebollen verkocht en hier was een mooi bedrag mee opgehaald. Super! We zijn enorm blij en trots op deze enthousiastelingen. We hebben beloofd dit bedrag te reserveren voor een nader te bepalen evenement.

Er zijn tijdens het nieuwjaarsontbijt en de nieuwjaarsreceptie diverse foto’s gemaakt.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor