Nieuws van het trainersfront

Zoals elk jaar draait rond de jaarwisseling de trainers carrousel weer volop. Daarom is de technische commissie momenteel, voor komend seizoen, weer volop bezig met de invulling van de technische staf voor alle elftallen.

We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat we het contract met onze hoofdtrainer Bram Freie, met 1 jaar hebben verlengd.

De spelersgroep, staf en de TC zijn positief over de huidige samenwerking met Bram. De ontwikkeling van ons 1e elftal, alsmede van de veelal jonge spelers, geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Ook Bram zelf heeft aangegeven naar volle tevredenheid bij Hulzense Boys te werken.

Voor wat betreft de technische staf rond ons 1e kunnen we ook melden dat het contract met onze keeperstrainer Arjan Schipper met 1 jaar is verlengd. De TC is blij met de ontwikkeling van de selectie keepers en is van mening dat daarin duidelijk de hand van Arjan te zien is.

Erwin Vonderman, assistent trainer van het 1e, heeft aangegeven dat hij aan het eind van het huidige seizoen om privé redenen moet stoppen met zijn trainerswerkzaamheden. Wij hadden Erwin graag ook volgend seizoen nog actief willen zien binnen Hulzense Boys, maar hebben begrip voor zijn keuze. Wij zijn daarom nu volop bezig met zoeken naar een nieuwe assistent trainer.

Verder zijn wij erg content met het verlengen van het contract van de trainer van ons 2e, Maurice ten Hartog. Ook hier hebben de spelersgroep, staf en TC aangegeven met Maurice graag nog een seizoen verder te willen werken.

Ook zijn we drukdoende met het invullen van de trainersposten voor de jeugdelftallen. Hierover volgt binnenkort meer.

TC Hulzense Boys

Gerard van der Zande

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor