Omzien naar elkaar in Nijverdal

Omzien naar elkaar in Nijverdal

We zijn allen getroffen door de maatregelen vanwege het Coronavirus die dagelijks enorme invloed hebben op de sociale contacten, in sommige gevallen hebben mensen helemaal geen contact meer.

Hoe kunnen we er voor elkaar zijn in Nijverdal?

In Nijverdal willen we laten zien waar we sterk in zijn, bundelen we de krachten en hebben we nog oog voor elkaar. Met een unieke samenwerking en inzet van de vrijwilligers van het Nijverdalse verenigingsleven en andere organisaties gaan we de schouders er met elkaar onderzetten. Hoe mooi is het als we ervoor zorgen dat iemand contact kan hebben, een praatje kan maken, dat iemand opfleurt door een kaartje of email, of dat de boodschappen voor een ander worden gehaald, de hond wordt uitgelaten als iemand dat niet kan, of zelfs een klusje doen voor iemand die dat nodig heeft.

Via kranten, flyers, online, social media en met hulp van Nijverdalse organisaties willen we de wensen en behoeften ophalen bij de inwoners van Nijverdal, die het nodig hebben.

Samen met Stichting de Welle en alle vrijwilligers, die zich o.a. daar al aangemeld hebben, gaan we vooral de ouderen helpen. Daarvoor is ook jullie hulp en sociale inzet hard nodig!

Iedereen heeft namelijk wel iemand in de buurt die dit contact, de gezelligheid of het uitvoeren van die klusjes, nodig heeft. Sommige mensen hebben wat aanmoediging nodig.

Vraag of moedig, vader/moeder, opa/oma, buurman/buurvrouw, collega, enz., aan hun vraag in te leveren of vul de vraag gezellig samen in!

Dat kan door:

  1. de flyer eenvoudig in te vullen en in te leveren in de postbus van De Huiskamer, Markt 3, 7442 EC Nijverdal.
  2. het formulier online in te vullen op www.ikkanwelzijn.nl

Het is dus belangrijk om te weten hoe we de mensen in Nijverdal kunnen bijstaan of ondersteunen, zodat alle bereidwillige vrijwilligers, die klaar staan, meehelpen met contact, klusjes etc.

Op die manier kunnen we omzien naar elkaar in Nijverdal!

Bedankt mede namens,

Stichting IkkanWelzijn, De Huiskamer van Nijverdal en Stichting De Welle.

 

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor