Open Voetbaldag Hulzense Boys

Op woensdag 3 mei organiseert Hulzense Boys een Open Voetbaldag. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn er die dag allerlei activiteiten. Zo zal er een snelheidsmeter zijn, een stormbaan en heel veel verschillende voetbalspellen! Een snack en drankje zal ook verzorgd worden. Kortom, het belooft een hele leuke voetbaldag te worden!

De dag begint om 10.00 uur en zal eindigen rond 14.00 uur. Voor onze jongste jeugdleden, de mini’s t/m 7 jaar, is het programma wat korter. Voor deze kinderen duurt het tot ongeveer 11:30. Vanaf 8 jaar zullen we jongens en meiden in aparte groepen indelen.

Wil jij ook een keer kennismaken met voetbal en Hulzense Boys, kom dan ook naar de Open Voetbaldag! Aanmelden, voor 29 april, kan via pr@hulzenseboys.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen. Onze eigen jeugdleden vragen we om zoveel mogelijk vriendjes/vriendinnetjes mee te nemen!

Is 3 mei voor uw zoon of dochter niet mogelijk, maar wil hij/zij ook kennismaken en meetrainen bij Hulzense Boys, dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar timvanderzande@gmail.com , dan plannen we een ander geschikt moment.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor