Opnieuw twee spelers uitgenodigd voor regiotrainingen FC Twente / Heracles


Nadat we vorige week al konden melden dat Jaïr Kuipers en Stefan Ligtenberg ook volgend seizoen zullen deelnemen aan de regiotrainingen van FC Twente / Heracles, kunnen we nu melden dat er nog twee spelers zijn uitgenodigd voor de regiotrainingen. Daan Hallink en Josefien Stuveling hebben afgelopen seizoen een dermate goede indruk achtergelaten dat ze door de gezamenlijke opleiding van FC Twente en Heracles zijn uitgenodigd om volgend jaar mee te trainen. Gefeliciteerd Daan en Josefien, super mooi!

De trainingen zijn op vrijdag, naast de trainingen en wedstrijden bij Hulzense Boys. Daan speelt volgend seizoen bij onze club in JO10-1, Josefien in JO12-1. We wensen Daan en Josefien veel succes bij de regiotrainingen en de wedstrijd en trainingen bij hun eigen team.

Het aantal jeugdspelers dat regiotrainingen bij FC Twente / Heracles gaat volgen komt hiermee op 4. Als club zijn we trots op het feit dat de scouts de weg naar ons sportpark weten te vinden en jeugdspelers opvallen. Het geeft ons energie om door te gaan met de ingezette weg voor onze jeugd.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren