Oproep: houdt de fysioruimte en materialenopslag netjes!

Vrijwilligers binnen onze vereniging zijn erg druk geweest met het opruimen van de fysioruimte en de materialenopslag vóór de technische ruimte. Dank hiervoor! Dit was erg noodzakelijk omdat beide ruimten de laatste tijd steeds meer weg hadden van een verwaarloosde kringloopwinkel.

Het verzoek aan een ieder is om er voor te zorgen dat het nu ook netjes blijft! Dus maak je gebruik van de apparatuur in de fysioruimte, prima, maar zet dan ook alles weer op de plaats terug. Degene die na je komt treft dan ook een nette ruimte aan; precies zoals je het ook zelf aan zou willen treffen. Verder is het geen opslagruimte van allerlei materialen. Wil je er toch wat neerzetten dan zal dit vooraf met de medische staf overlegd moeten worden.

Ook de materialenopslag vóór de technische ruimte is opgeruimd. Er is een nieuwe stellingkast geplaatst waar de materialen nu allemaal in staan. De bedoeling is dat na gebruik van de materialen deze ook weer (netjes) in stellingkast teruggezet worden. Dus niet op de grond etc. etc. Naast dat wij als club graag willen dat het er netjes uitziet stellen de Omgevingsdienst Twente en onze verzekeraar de eis dat de technische ruimte vrij en onbelemmerd bereikbaar moet zijn.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Technische Commissie

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren