Overeenkomst met hoofdtrainer Jurgen Kok verlengd.

Zoals gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie door de voorzitter al vermeld, is de Technische Commissie verheugd mee te kunnen delen dat zij kort voor het nieuwe jaar de overeenkomst met hoofdtrainer Jurgen Kok met minimaal één seizoen heeft verlengd.
Aan het begin van het seizoen waren de verwachtingen over de nieuwe hoofdtrainer hooggespannen binnen de Technische Commissie en nog belangrijker de selectie van het eerste elftal, zij zien in Jurgen een trainer die ze als groep nog een aantal stappen kan laten maken.
Jurgen heeft de verwachtingen tot nu toe meer dan waargemaakt met een periodetitel als beloning. Naast aandacht voor het resultaat is er onder Jurgen ook veel aandacht voor de ontwikkeling van de jonge spelers binnen de selectie, wat voor de korte en middellange termijn essentieel is voor Hulzense Boys.

Daarnaast heeft de TC na lang wikken en wegen besloten de overeenkomst met Wim Woudsma niet te verlengen en op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal.
Wim heeft als trainer veel betekent voor de club, is jarenlang trainer geweest van het eerste elftal, de A1 en heeft de laatste 6 seizoenen het 2e elftal onder zijn hoede gehad. De meeste spelers uit de huidige eerste selectie hebben wel één of meerdere seizoenen onder hem getraind, hierdoor heeft Wim een grote rol gespeeld in de positie waar Hulzense Boys als club op dit moment staat, hiervoor zijn wij hem veel dank verschuldigd.

De technische commissie

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor