Sponsoring

De sponsorcommissie is altijd bezig bedrijven en particulieren te interesseren om sponsor te worden bij Hulzense Boys.

Geachte lezer,

Hartelijk dank voor uw interesse in sponsoring bij onze voetbalvereniging Hulzense Boys, al jaren een sportief begrip binnen en buiten de gemeente Hellendoorn.
We willen u graag informeren over de mogelijkheden om onze club te steunen en tegelijkertijd wekelijks honderden bezoekers te bereiken.
Door middel van verschillende pakketten hopen we u hiermee optimaal te kunnen bedienen.


Al onze sponsorvormen hebben één ding gemeen: u steunt niet alleen onze mooie vereniging, maar ook een ontzettend mooi goed doel. Sinds dit jaar is v.v. Hulzense Boys namelijk de samenwerking aangegaan met KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Als vereniging proberen wij actief een bijdrage te leveren aan de samenleving. Hetzij op kleinschalig niveau, zoals het verzorgen van recreatie voor vluchtelingen in noodopvang in onze gemeente, of op groter niveau, zoals onze samenwerking met KiKa. Van alle ingebrachte sponsorgelden aan onze vereniging, komt  een deel direct ten goede aan KiKa.

Bekijk onderstaande online brochure om te zien wat de sponsormogelijkheden zijn:

Online sponsorbrochure

Wilt u de brochure graag zelf hebben, klik dan op onderstaand link om het als een PDF te downloaden.

Sponsorbrochure

Voor vragen over de verschillende pakketten kunt u altijd contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie. Zij zijn onder andere bereikbaar via sponsorcommissie@hulzenseboys.nl.

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Hulzense Boys, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Hulzense Boys ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Hulzense Boys.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Hulzense Boys ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Hulzense Boys. Voor jou een kleine moeite, voor Hulzense Boys zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanHulzense Boys. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Hulzense Boys hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Hulzense Boys weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Hulzense Boys is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Hulzense Boys dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van Hulzense Boys

 

 

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor