Sponsoring

De sponsorcommissie is altijd bezig bedrijven en particulieren te interesseren om sponsor te worden bij Hulzense Boys.

Geachte lezer,

Hartelijk dank voor uw interesse in sponsoring bij onze voetbalvereniging Hulzense Boys, al jaren een sportief begrip binnen en buiten de gemeente Hellendoorn.
We willen u graag informeren over de mogelijkheden om onze club te steunen en tegelijkertijd wekelijks honderden bezoekers te bereiken.
Door middel van verschillende pakketten hopen we u hiermee optimaal te kunnen bedienen.


Al onze sponsorvormen hebben één ding gemeen: u steunt niet alleen onze mooie vereniging, maar ook een ontzettend mooi goed doel. Sinds dit jaar is v.v. Hulzense Boys namelijk de samenwerking aangegaan met KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Als vereniging proberen wij actief een bijdrage te leveren aan de samenleving. Hetzij op kleinschalig niveau, zoals het verzorgen van recreatie voor vluchtelingen in noodopvang in onze gemeente, of op groter niveau, zoals onze samenwerking met KiKa. Van alle ingebrachte sponsorgelden aan onze vereniging, komt  een deel direct ten goede aan KiKa.

Bekijk onderstaande online brochure om te zien wat de sponsormogelijkheden zijn:

Online sponsorbrochure

Wilt u de brochure graag zelf hebben, klik dan op onderstaand link om het als een PDF te downloaden.

Sponsorbrochure

Voor vragen over de verschillende pakketten kunt u altijd contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie. Zij zijn onder andere bereikbaar via sponsorcommissie@hulzenseboys.nl.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor