Rookverbod onder de overkapping bij de ingang van de kantine per 7 november 2016

unknownEen rookverbod in openbare gelegenheden kennen we al geruime tijd, zo ook in onze kantine. Dat is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Hoe vreemd is het dan dat bezoekers van onze kantine zich door een walm van sigarettenrook moeten banen om de kantine te kunnen betreden of verlaten? Daarbij is Hulzense Boys ook nog eens een club die zich ook maatschappelijk betrokken voelt. Deze betrokkenheid tonen wij door KiKa uit te dragen. KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker met 95% te vergroten.

Het is vreemd en onwenselijk om met KiKa op de borst de huidige situatie in stand te laten. Daarom is ook het besluit genomen om roken onder de overkapping bij de ingang van de kantine te verbieden.

Voor de mensen die menen toch een sigaret te moeten opsteken nog het volgende. Er wordt werk gemaakt van een alternatief om ook bij slecht weer droog te staan. De aanvraag voor een (bouw)vergunning ligt al bij de gemeente. We zijn nu afhankelijk van de ambtelijke molen. Het verbod om onder de overkapping gaat echter wel met ingang van maandag 7 november in. We verwachten dat de periode totdat het alternatief gereed is kort is.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor