Sponsoren blijven Hulzense Boys trouw

Corona drukt een zware stempel op verenigingen in Nederland. Sportief is het een enorm gemis dat er nauwelijks gesport kan worden in teamverband. Ook voor v.v. Hulzense Boys, een club met een hechte ledenschare met rood-wit hart, wordt het samen sporten en napraten in de kantine met een drankje erbij erg gemist. Financieel staat de club er momenteel nog goed voor, mede dankzij een aantal acties die door en voor leden van de club zijn opgezet.

Maar ook dankzij de trouwe sponsoren die tot nu toe op een enkele na allemaal de club blijven steunen. Daarom kan de sponsorcommissie van Hulzense Boys met trots melden dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden en dat een aantal sub- en clubsponsoren recent hun contract heeft verlengd. Omdat het ook voor sponsoren een spannende en onzekere tijd is, is extra aandacht zeer welkom. In december zijn de sponsoren al blij gemaakt met een lekkere traktatie en hieronder is vermeld welke de sponsoren recent hun contract hebben verlengd of nieuw hebben afgesloten. Hulzense Boys is trots op haar sponsporen!

 

H&K Technische Groothandel – nieuwe Hoofdsponsor

Met ingang van 2021 is H&K Technische Groothandel de nieuwe hoofdsponsor van Hulzense Boys. H&K was al sponsor van de club maar zal nu de komende 3 seizoenen het 1e, 2e en de JO19-1 sponsoren. H&K Technische Groothandel is een specialist op het gebied van kunststof leidingsystemen, duurzame systemen, ventilatiesystemen en installatiematerialen en levert complete vloerverwamingssystemen. H&K heeft vestigingen in Zwolle en Nijverdal.

Craft – nieuwe kledingleverancier en sponsor

Met ingang van 2021 zal Craft uit Zwolle alle kleding binnen de vereniging gaan leveren. Craft is een bekend sportmerk en groeit gestaag binnen de internationale voetbalsport.

Subsponsoren verlengd

Naast de nieuwe hoofdsponsor heeft een aantal subsponsoren ook hun contract verlengd.

  • JIJ Hypotheken, voorheen hoofdsponsor, zal een aantal jeugdselectieteams gaan sponsoren.
  • Mulder Makelaardij gaat de jeugdselectieteams van de meisjes sponsoren.
  • Splash Carwash sponsort een aantal jeugdteams.
  • 2Masters BV sponsort 100 coachjassen voor trainers en leiders.
  • Yoursportshop.nl verzorgt de bestellingen, bedrukking en leveringen van alle Craft-kleding en de artikelen uit de clubshop.

Clubsponsoren verlengd en nieuw

  • AA Drink, Alfabet Reclame, Bie Olthof, Ekelenkamp Assurantiën, Findool Vertegenwoordigingen, KBC Accountants, Kolkman Business Administration, Obimex, Schwarte Assurantiën, Ter Braak Willems Notarissen, Wispels Verzekeringen.
  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor