Start jubileumweek

Woensdag 31 augustus was het dan eindelijk zover na een jaar wachten door dat verrekte coronavirus mochten we eindelijk los met het jubileumfeest van ons mooie cluppie.
‘S middags mocht, net als op de zaterdagen, de jongste generatie binnen onze club starten. Dit hebben ze gedaan door een willekeur aan spelletjes te spelen; van T-shirt relay tot stormbaan en van slurflopen tot watersponzengooien.  Voor elk wat wils. Met als eindklapper poffertjes van Poffers.

Dit alles is georganiseerd en begeleid door onze activiteiten commissie.

‘S avonds was het de beurt aan de puzzelaars. Er is een mooie autopuzzelrit uitgezet over verhard, onverhard, bekende en onbekende wegen. Deze autopuzzelrit is volgens het bolletje pijltje systeem gereden en telde bijna 50 kilometers. Deze afstand en het tijdstip (met invallende duisternis) waarop de rit verreden is, bracht een extra moeilijks factor zich mee.  Er moest dus of doorgereden worden of je moest haviksogen hebben.

Of het de tijd van het jaar is of dat het de hoge brandstofkosten zijn, de deelname was matig. Voor degene die wel heeft deelgenomen lag een top tien klassering dan ook binnen handbereik.

Ondanks de geringe deelname kijken we terug op een geslaagde editie. Ook deze autopuzzelrit was in handen van de activiteitencommissie.
Gelijk maar gebruik maken van de gelegenheid, lijkt het je leuk om deel uit te maken van de activiteitencommissie en je eigen creativiteit om te zetten in leuke activiteiten meld je aan via activiteiten@hulzenseboys.nl

Hieronder treft je nog de uitslag en correcte antwoorden aan. Prijzen zijn vanaf 2 sept 19.00 uur af te halen in de kantine.
Deelnemers en vrijwilligers bedankt voor een mooie start van de jubileumweek!

Met mekaar, veur mekaar!

Ingevulde routecontrolekaart
Uitslag Autopuzzelrit Hulzense boys 2022
Foto’s

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor