Steun Hulzense Boys 1, 2 en 3 richting promotie

Hulzense Boys 1 speelt in de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. Komende zaterdag gaat dit toetje echt beginnen. Met een uitstekende derde plek heeft Hulsen bewezen dat het dit jaar een sterk seizoen doormaakt, de mannen van trainer Jurgen Kok willen dit graag voortzetten in de nacompetitie. Eerste tegenstander is Vios Vaassen, deze ploeg pakte de tweede periode en eindigde als 7e in de tweede klasse G. Kom onze jongens aanmoedigen op zaterdag 21 mei in Vaassen en bij de return op sportpark Smidserve. Deze is dinsdagavond 24 mei om 20:00!

Naast het eerste elftal speelt ook Hulzense Boys 2 nacompetitie. Zij strijden voor promotie naar de hoofdklasse. Het tweede kende een uitstekende start van de competitie, met als beloning een plekje in de nacompetitie. Tegenstander is SDC Putten 2. Deze ploeg eindigde de competitie als derde en mag zich dus gaan opmaken voor de boys uit Hulsen! Komende zaterdag wordt er gespeeld in Putten en op woensdag 25 Mei om 20:00 wordt er afgetrapt op sportpark Smidserve.

Ook Hulzense Boys 3 speelt nacompetitie. Zij hebben op dit moment al de eerste ronde overleefd. Marienberg 2 kon het niet bolwerken tegen de mannen van trainer Wim Hessing. De volgende tegenstander is Excelsior’31 4. Na een misgelopen kampioenschap wil het derde maar één ding en dat is promoveren naar de 2e klasse. Komende zaterdag spelen ze uit in Rijssen en op zaterdag 28 mei thuis, om 12.00 uur.

Komt allen en moedig alle ploegen aan!

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor