Steun HB en lokale ondernemers, koop de HB Burger!

Beste mensen,

In moeilijke tijden ontstaan vaak goede ideeën. Creatievelingen met een hart voor de Hulzense Boys. Daar kun je als club alleen maar heel gelukkig mee zijn. Maarten Hulsman, oud-voetballer van de club, loopt al een aantal jaren niet meer wekelijks op de Smidserve rond maar draagt de club nog altijd een warm hart toe. Na de zomer gaat hij aan de slag  bij Restaurant de Zwarte Ruiter. Tot die tijd toch wat rustiger aan, maar gelukkig enthousiast om wat voor de vereniging te organiseren.  Maarten is bij Hulsen bekend als de Chefkok van de WinterBBQ. Samen met zijn buddy in de keuken René Kamphuis, trotse eigenaar van eetwinkel ’t Spoorhuys, bereiden ze aankomende zaterdag speciaal voor jou een maaltijd-vullend broodje beefburger van 220 gram, de HB Burger. Vers bereide producten van lokale ondernemers, vers bereid op de barbecue. Het brood komt van Bakkerij Voortman, het rundvlees van Slagerij Kamphuis en de groenten van Albert Heijn Loomans. Ook zij kunnen alle hulp gebruiken.

Zaterdag 2 mei wordt de parkeerplaats op sportpark Smidserve omgetoverd tot een HB-drive-in. Éen in- en éen uitgang voor de auto’s, afhalen op vooraf gekozen tijdstip, een tafel met pinautomaat voor de betaling en een tafel met de bestelling. Zo hoeft niemand de auto uit en garanderen we ieders gezondheid.

De burgers worden op verantwoorde wijze klaargemaakt en voor het afhalen doen we een dringend beroep op jullie om de auto niet te verlaten! De HB Burger is sowieso te groot om op de parkeerplaats of in de auto op te eten. Dus ga lekker naar huis, ga er rustig voor zitten, neem de tijd… en geniet.

Hoe plaats je een bestelling?
Stuur een app naar 0631902621 met je naam, het aantal burgers en het gewenste tijdstip. Dit gaat per kwartier, dus: 16:00, 16:15, 16:30 etc. Bestellingen zijn mogelijk van 16:00 uur tot 20:00 uur. Wij kunnen een max aantal bestellingen per kwartier verwerken dus wees er snel bij want OP=OP! De kosten zijn €10 per burger en LET OP: na vrijdag 1 mei 12:00 uur nemen we geen bestellingen meer aan.

Help elkaar. Help jezelf. Help ons. Want Hulzense Boys, dat zijn wij allemaal.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor