Teamindeling en trainingsschema

Beste lezer,

In toegevoegde bijlagen vindt u de volgende documenten.

 

Definitieve teamindeling jeugdelftallen.

Nadat halverwege de maand juni de voorlopige teamindeling voor de jeugd op de website was gepubliceerd, volgt hierbij de definitieve versie. Het kan dus zijn dat uw zoon/dochter nog in een ander team is ingedeeld dan in de voorlopige teamindeling was gecommuniceerd, neem de definitieve indeling daarom goed door. Nieuw dit jaar is dat wij bij de jeugdteams JO9 en JO8 gaan werken met circuittraining, meer informatie hierover volgt op de website. Verder hebben wij geprobeerd om zoveel mogelijk trainers, leiders en grensrechters te benaderen en in te vullen voor aankomend seizoen. Zo als u kunt lezen zijn er nog aan aantal vacatures niet ingevuld. Lijkt het u wat om als leider of grensrechter bij uw zoon of dochter aan de slag te gaan, laat dit dan zo snel mogelijk even weten aan Wout-Jan Hogenkamp (06-18224743) of Thomas van Uunen (06-54272403).

 

Trainingsschema seizoen 2020/2021

Hierbij vindt u het trainingsschema voor aankomend seizoen. Zoals ieder jaar is het maken van een dergelijk schema een uitdaging. Wij hebben geprobeerd om waar mogelijk aan de wensen van de trainers te voldoen. Mochten hier vragen over zijn dan dit graag even stellen aan de juiste personen in onderstaand schema.

  • Senioren, Rene Snellink                06-13718143
  • Meiden, Marco Overkamp         06-81913665
  • Junioren, Wout-Jan Hogenkamp  06-18224743

Vanaf maandag 17 augustus zullen de trainingen weer van start gaan. Mochten teams eerder beginnen, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld door de trainer/leider van uw elftal.

Algemene veiligheid- en hygieneregels en Coronaprotocollen.

Het Covid-19 virus is helaas nog steeds niet verdwenen en ook wij als vereniging hebben ons daardoor te houden aan veiligheid en hygieneregels en aan Coronaprotocollen. Wij verzoeken een ieder (speler, ouder en trainer) de protocollen goed door te nemen voor aanvang van de eerste training.

Wij wensen een ieder een heel mooi nieuw voetbalseizoen toe,

Technische commissie v.v. Hulzense Boys.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor