Technisch kader volgend seizoen

De Technische commissie van Hulzense Boys is er trots op te melden de selectietrainers voor het volgende seizoen rond te hebben.

Er gaan zich een aantal mutaties voordoen:

Jan Beltman heeft aangegeven zijn overeenkomst met Hulzense Boys niet te gaan verlengen en neemt na 6 jaar afscheid als keeperstrainers van de selectie. Jan kwam in 2008 tegelijkertijd met Erwin Schorn binnen de club, hij heeft daarna 3 seizoenen samengewerkt met Herben Visscher en de afgelopen 2 seizoenen met Dick Beverdam.
Met Jan raken wij een zeer goede en gedreven trainer kwijt, daarnaast was Jan een zeer prettige persoonlijkheid die goed paste binnen de clubcultuur. Wij wensen hem het allerbeste voor de toekomst.

Zijn functie wordt volgend seizoen overgenomen door Ilke van Schooten, die sinds vorig seizoen de jeugdkeepers al onder zijn hoede heeft. Ilke is een gepensioneerd sportinstructeur van de Koninklijke Luchtmacht (en oud collega van Dick Beverdam), met een lang verleden in de voetballerij als keeper en ook in het trainersvak.

De staf rondom het 1e elftal zal volgend seizoen daarnaast verder uitgebreid worden met Fred Bovenlander, die één avond per week als assistent-trainer bij de groep betrokken zal zijn.

Door de plotseling ontstane mutatie bij B1 selectie medio november, moesten wij al vroegtijdig op zoek naar een andere trainer, in eerste instantie is dit ingevuld door Marten ten Kley en vanaf de winterstop heeft Fred Bovenlander de honeurs hiervoor waargenomen.

Het komende seizoen komt Robin Veenstra voor de groep te staan, een zeer gedreven jonge TC-3 trainer met toch al een aantal jaren ervaring met selectie jeugdteams.Robin is in het verleden keeper geweest bij Twenthe Goor, maar is door een zwakke knie niet meer actief en heeft zich de laatste jaren toegelegd op het trainersvak.
Op dit moment traint hij de D1 van Twenthe Goor en ziet het als een uitdaging om bij Hulzense Boys aan de slag te gaan

Zoals bekend hebben wij tijdens de winterstop afscheid genomen van Wilmar Nieuwenhuis, die de mogelijkheid kreeg om als voetbaltrainer bij een voetbalacademie in Amerika aan de slag te gaan, een kans die hij met beide handen heeft aangegrepen. Gelukkig vonden wij Roland Nijmeijer bereid zijn taken de 2e helft van het seizoen over te nemen.

Het komende seizoen wordt Danny van Gaal de nieuwe trainer van de D1 selectie, Danny heeft door een chronische knieblessure moeten besluiten te stoppen als actief voetballer bij het 1e elftal, hij is al een aantal jaren actief als jeugdtrainer en wil zich hier in de toekomst op gaan richten.

Ook binnen de Technische Commissie zelf zijn er een tweetal mutaties te melden.

Ferdi Moes heeft met name door tijdsgebrek eind vorig jaar afscheid genomen als voorzitter van TC, gelukkig is Gerard van de Zande bereid gevonden deze functie over te nemen.

Daarnaast neemt Gerwin Bronsvoort aan het einde van het seizoen na 13 jaar afscheid als hoofd van de jeugdafdeling.

Met Gerwin raken wij een bepalend gezicht kwijt die heel veel voor Hulzense Boys heeft betekent en de ontwikkeling van de individuele jeugdspelers hoog in het vaandel had staan, door het grote takenpakket van Gerwin valt er aanzienlijk gat in de organisatie, waar wij momenteel druk mee bezig zijn dit op te vullen. Duidelijk is wel dat de taken over meerdere functionarissen verdeeld zullen gaan worden

Ilke van Schooten wordt de nieuwe hoofd van de jeugdafdeling en zal zich met name richten op de technische aspecten van de functie (ontwikkeling spelers en begeleiding trainers), voor de coördinerende taken zijn wij nog steeds op zoek naar een geschikte kandidaat.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren