Thomas van Uunen stopt binnen Technische Commissie (TC)

Na 5 seizoenen actief te zijn geweest als Hoofd jeugdopleiding heeft Thomas ons aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen met zijn rol binnen de TC.

Thomas:
De afgelopen periode zijn wij als TC druk bezig geweest met de opzet van een nieuwe organisatiestructuur en de invulling hiervan.
Waarbij met name het meiden/vrouwenvoetbal en doorstroming jeugd naar senioren centraal stond.  Grotendeels staat dit klaar en dat voelt voor mij ook als het moment om te stoppen.

Dat is het niet alleen, want sinds oktober 2020 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Thomas Verzekert. Daar gaat veel tijd en energie in zitten.
De combinatie met mijn rol binnen Hulzense Boys is voor mij simpelweg niet meer vol te houden.
Natuurlijk blijf ik zeker betrokken bij deze mooie vereniging.”

We danken Thomas voor zijn enorme betrokkenheid en inzet de afgelopen jaren. Zowel als Hoofd jeugdopleiding als het afgelopen jaar, waarin hij samen met Charlotte van Doorn invulling heeft gegeven aan een nieuwe inrichting van de TC en het technische beleid.

Het bestuur zal de voorgelegde organisatiestructuur verder oppakken en uitzetten. Hiervoor is aanstaande dinsdag een overleg gepland.

Bestuur Hulzense Boys

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor