Toegangsbeleid Excelsior’31 – Hulzense Boys

Komende dinsdag 11 augustus speelt ons 1e elftal om 20:00 uur in Rijssen een oefenwedstrijd tegen Excelsior’31
Voor deze oefenwedstrijd is door Excelsior’31 het volgende toegangsbeleid vastgesteld:

 • Er worden bij dit oefenduel maximaal 250 toeschouwers toegelaten. Toelating vindt plaats op basis van het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.
 • Er is alleen toegang tot het hoofdveld via de ingang onderaan de parkeerplaats (onder het scorebord). Het hoofdveld is afgezonderd van de rest van het sportpark.
 • Toeschouwers zijn welkom vanaf 19.30 uur. Vanaf dat moment is de ingang geopend.
 • Tijdens je bezoek aan de wedstrijd is het verplicht om te staan of te zitten op de gemarkeerde plekken. Houd je aan de aangegeven looprichtingen. Ben je 18 jaar of ouder, houd 1,5 meter afstand van elkaar (ook huishoudens onderling rondom het veld).

  Buiten de 250 toeschouwers hebben de pers en medewerkers van Excelsior’31 en Hulzense Boys met een taak toegang (staf, spelers, TC, stewards, vrijwilligers, bestuur). Pers kan zich aanmelden bij Thijs Nieuwenhuis via thijsnieuwenhuis@live.nl.

  Het clubhuis of terras bezoeken?
  Wil je vanaf het hoofdveld naar het clubhuis, dan kan dit alleen door het hoofdveld via de ingang onderaan de parkeerplaats te verlaten en vervolgens naar het clubhuis te lopen via de gebruikelijke ingang. In het clubhuis gelden ook rondom deze oefenwedstrijd de eerder gemelde veiligheidsmaatregelen. Dit betekent maximaal 70 mensen in het clubhuis (verplichte zitplek aan een tafel) en maximaal 50 zitplaatsen op het terras.

  Nogmaals voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht.

  Livestream
  Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om de wedstrijd te bezoeken, regelt Excelsior’31 TV een livestream op haar YouTube-kanaal. Een samenvatting van het duel is in de loop van woensdag te zien bij Excelsior’31 TV.

 • Hoofdsponsor

 • Subsponsor