Trainersmutaties

De Technische Commissie is momenteel al druk bezig met de invulling van de trainersposten voor het seizoen 2015-2016. Graag willen wij de huidige stand van zaken met u delen.

Zoals eerder bekend gemaakt wordt Jurgen Kok komend seizoen trainer van ons 1e elftal. We zijn ook blij te kunnen melden dat Wim Woudsma en Wim Hessing, net als dit seizoen, het 2e respectievelijk 3e elftal komend seizoen van oefenstof voorzien. Jan Karsten blijft ook bij het 5e elftal.

Arjan Eshuis gaat Tomas van Uunen opvolgen bij A1. Thomas was van plan om de TC 2 trainersopleiding te gaan volgen, maar moet daar i.v.m. gewijzigde werkomstandigheden vanaf zien.

Roy van Schooten gaat als trainer van B1 aan de slag.

Wilmar Nieuwenhuis neemt C1 onder zijn hoede en Danny van Gaal gaat net zoals dit seizoen verder met D1.

Tim van der Zande blijft bij E1, net zoals Jelmar Woudsma bij F1.

De functie van Hoofd Jeugd (nu Ilke van Schooten) wordt anders ingevuld. Omdat Ilke als keeperstrainer ook zaterdags met ons 1e mee gaat kan hij bijna nooit onze A en B elftallen bekijken. Dit vinden wij als TC niet ideaal.

Ilke zal zich daarom komend seizoen richten op de functie van keeperstrainer.

Gezien de hoeveelheid werk die de functie van Hoofd Jeugd met zich meebrengt, hebben wij besloten deze functie in tweeën te knippen. Naast trainer van C1 wordt Wilmar Nieuwenhuis Hoofd Jeugd van de D t/m de Mini’s en is er voor de Hoofd Jeugd A t/m C een vacature.

Voor alle andere jeugdteams zijn wij druk bezig om in kaart te brengen wie komend seizoen deze teams willen/kunnen trainen en/of begeleiden. Wij hebben gelukkig al veel Hulzense Boys leden die ons helpen, maar we kunnen zeker nog mensen hiervoor gebruiken. Dit mogen uiteraard ook ouders zijn die geen lid zijn van Hulzense Boys. Lijkt het u leuk om onze jeugd te begeleiden (in welke vorm dan ook) laat het ons dan weten.

Technische Commissie

Gerard van der Zande

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor