Trainersmutaties

Zoals al eerder gemeld is de Technische Commissie momenteel druk doende met o.a. het invullen van de technische functies voor het komende seizoen, dit voor zowel de senioren als de jeugd. Hierbij even een update met de laatste wijzigingen.

Voor de 1e selectie hebben we Arjan Schippers  bereid gevonden om  komend seizoen de keepers  te gaan trainen. Arjan woont in Borne en komt oorspronkelijk uit Vriezenveen, in zijn actieve periode heeft hij o.a. bij DETO in het 1e elftal gekeept , ook heeft hij de jeugdkeepers en later de 1e selectie keepers van deze club getraind. Momenteel traint Arjan de selectie jeugdkeepers  van Excelsior ’31, waar hij ook 3 jaar de senioren selectiekeepers van oefenstof  heeft voorzien.

 

 

Voor de JO19-1 (A1) wordt  Jeroen Noordergraaf de nieuwe trainer. Jeroen woont in Den Ham, waar hij gevoetbald heeft bij  v.v. Den Ham. Daar voorziet hij momenteel  voor het 3e jaar JO19-1  van oefenstof.  Met dit elftal zit hij in dezelfde klasse als onze JO19-1 en staat daarmee bovenaan.  Na al die jaren bij v.v. Den Ham wil hij zijn vleugels uitslaan en  ergens anders aan de slag gaan, daarbij heeft hij gekozen voor Hulzense Boys.

 

 

Verder is onze eigen Wilmar Nieuwenhuis voor komend seizoen  aangesteld als trainer van de JO17-1 Wilmar gaat tevens de TC 2 trainerscursus volgen, waarvoor hij stage zal lopen bij ons 1e elftal.

 

 

 

Technische Commissie

Hulzense Boys

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor