Uitreiking cheque Rabo Projectenfonds

IMG_0453 Zaterdag 7 november 2015 was Jitske de Boer namens de Rabobank Noord West Twente op ons goedgevulde sportpark aanwezig om een cheque uit te reiken.

Zoals jullie weten hebben we achter de bar in de kantine sinds enige tijd de beschikking over zowel een automatische tapinstallatie als een kassa- en betaalsysteem met de mogelijkheid om cashless te betalen.

De aanschaf van de automatische tapinstallatie is mogelijk gemaakt door een bijdrage van onze vrienden van de supportersvereniging.

Een bijdrage uit het Rabo Projectenfonds maakte het voor ons mogelijk om de kassa’s inclusief bonnenprinter en pinautomaat aan te schaffen. De bijdrage bedroeg maar liefst € 4.100!! Wij zijn de Rabobank zeer erkentelijk met het toegekende bedrag uit het Projectenfonds en willen hen hiervoor hartelijk bedanken!!IMG_0457

We beschikken nu over een fantastisch systeem welke het voor onze vrijwilligers (uiteindelijk) makkelijker maakt om de klant passend te bedienen. In een wereld waar het contante geld steeds meer plaats maakt voor cashless betalen zijn wij erg trots dat we dit nu ook op een passende manier aan kunnen bieden.

IMG_0463

We willen een ieder er echter wel op wijzen dat er per bestelling op één manier betaald kan worden. Dus graag of per pin of met munten of contant, maar niet drie consumpties op drie manieren. Dit maakt het er voor een barmedewerker niet makkelijker op en kost onnodig veel tijd.

 

Tevens willen we jullie erop wijzen dat de verkoop van munten ook achter de bar plaatsvindt. Zo is het dus mogelijk de aanschaf van munten cashless (via de pint) te betalen. Graag zelfs!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van v.v. Hulzense Boys

Arjan Meijerink

penningmeester

IMG_0457 IMG_0456 IMG_0455 IMG_0454 IMG_0453 IMG_0452 IMG_0451 IMG_0461 IMG_0460 IMG_0459 IMG_0458

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor