Update corona protocol

Vanaf 13 november gelden vanaf overheidswege nieuwe maatregelen, welke hieronder worden opgesomd. Deze maatregelen gelden voorlopig tot 4 december. We vragen om je begrip en medewerking.

Algemeen

Voor alles geldt, gebruik je gezond verstand.

  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek van Smidserve.
  • Schud geen handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Heb je coronagerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen, ook als je al gevaccineerd bent.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan, zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Dit geldt voor iedereen.

Coronatoegangsbewijs

Een coronatoegangsbewijs (CTB) met QR-code kan worden verkregen als vaccinatiebewijs, herstelbewijs of na een negatieve testuitslag (max. 24 uur oud).

Kleedkamers:

Vanaf 18 jaar alleen toegankelijk met een geldig CTB en ID. Voor personen die functioneel aanwezig dienen te zijn (trainers, coaches, leiders, arbitrage, onderhoudsprofessionals en vrijwilligers) geldt dat zij geen CTB hoeven te tonen.

Binnen geldt het advies om de basismaatregelen in acht te nemen. Op de kleedkamerdeuren is aangegeven hoeveel personen tegelijk op 1,5 meter in een kleedkamer kunnen zitten. Gebruik van de kleedkamers is op basis van vrijwilligheid en op eigen risico.

Clubgebouw en terras:

Het clubgebouw en het als zodanig gemarkeerde terras zijn vanwege de huidige maatregelen doordeweeks gesloten.  

Op zaterdag zijn het clubgebouw en terras geopend tussen 8:00 en 19:00u. Hiervoor zoeken we nog wel extra mensen die willen helpen bij het scannen van de CTB’s. Mocht je willen helpen om het clubgebouw op zaterdag geopend te houden, laat dit dan weten via secretaris@hulzenseboys.nl met vermelding van voorkeur voor ochtend of middag en je contactgegevens. Alvast bedankt!

Vanaf 13 jaar zijn clubgebouw en terras alleen toegankelijk met een geldig CTB en ID. Voor personen die functioneel aanwezig dienen te zijn (trainers, coaches, leiders, arbitrage, onderhoudsprofessionals en vrijwilligers) geldt dat zij geen CTB hoeven te tonen.

In het clubgebouw en op het terras zijn alleen zitplaatsen. Gebruik van het clubgebouw is op basis van vrijwilligheid en op eigen risico. Binnen geldt het advies om de basismaatregelen in acht te nemen.

Consumpties afhalen is mogelijk zonder CTB, maar met mondkapje. We vragen je om de consumptie buiten te gebruiken.

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn (trainers, coaches, leiders, arbitrage, onderhoudsprofessionals en vrijwilligers) geldt dat zij geen CTB hoeven te tonen.

Wedstrijden/trainingen

  • Heb je geen CTB, kleed je dan voor trainingen en wedstrijden thuis om (de kleedkamer is helaas niet beschikbaar). Heb begrip voor elkaar en speel ook dan gewoon mee. Voetbal is een teamsport.
  • Op de bank houden we 1,5 m afstand.
  • Gebruik zoveel mogelijk een eigen bidon.

Toeschouwers

Bij trainingen en wedstrijden zijn geen toeschouwers toegestaan.

Kinderen kunnen naar de training worden gebracht. Verzoek is de kinderen te brengen tot aan de poort. Na afloop van de training kunnen ze hier weer worden opgepikt.

Bij wedstrijden wordt uitspelende teams verzocht het aantal rijouders tot een minimum te beperken. Rijouders die jonge sporters vervoeren zijn functioneel aanwezig en hoeven in dat geval geen CTB te tonen.

Bestuur v.v. Hulzense Boys

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor