Upgrade fysioruimte

In het kader van het verbeteren van de faciliteiten voor alle spelende leden binnen Hulzense Boys is er geïnventariseerd waar, naast alle bestaande faciliteiten, nog meer behoefte aan is.

Hieruit is naar voren gekomen dat de fysio/fitness ruimte (te vinden bovenin het kleedgebouw) dringend aan vernieuwing toe was vanwege de verouderde apparaten en relatief beperkte mogelijkheden.
Met deze wetenschap is er vanuit het 1e elftal initiatief genomen door een werkgroepje te stichten. Een paar weken en een retourtje Amersfoort later kunnen we met trots melden dat de fysio/fitness ruimte een flinke upgrade heeft gekregen. Met dank aan een prachtige bijdrage vanuit de supportersvereniging is het gelukt om, naast de al beschikbare apparatuur, vernieuwde fitnessapparaten en spinningfietsen te plaatsen.

Met deze investering kunnen we naar verwachting weer heel wat jaren vooruit en kunnen we aan alle leden van de club een fysio/fitness ruimte beschikbaar stellen waar spelers/speelsters een volwaardige kracht-en hersteltraining kunnen volbrengen.

Zoals op bijgaande afbeelding te zien is de apparatuur al geïnstalleerd en klaar voor gebruik bij Hulzense Boys. Uiteraard nodigen we jullie van harte uit om zelf ook een kijkje te gaan nemen. De eerste reacties zijn in ieder geval positief!
Weer een mooie stap vooruit voor onze club, met dank aan de Supportersvereniging.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor