Van de voorzitter

Wim van tante Dika uut Enter. Mijn neef, penningmeester van Enter Vooruit. Mede aanleiding om met het eerste mee te gaan naar Enter. Na een indrukwekkend eerbetoon aan het overleden erelid Henk Schuitemaker ontspon zich een spannende, open wedstrijd die werkelijk alle kanten op kon. Maar na een ijzersterke tweede helft gingen we uiteindelijk terecht met drie punten in de tas naar Nijverdal. Nummer 2 op de ranglijst met, na het puntenverlies van WVF in Vroomshoop, nog 2 punten achterstand. Veel Hulsenaren op de Werf in Enter, machtig mooi om te zien.

Zondag kwam ik eigenlijk bij toeval per bij De Zweef terecht om een wedstrijd van het eerste te bekijken. Ik was aan de wandel en zag de spelersbus van Winterswijk voorbij komen. Met de wetenschap dat Martijn Beltman daar assistent-trainer is en volgend seizoen hoofdtrainer verwachtte ik dat vader Dik en broer Niels ook wel van de partij zouden zijn. En dat klopte. Maar er waren nog meer Hulsenaren. Wim en Hennie Nieuwenhuis, Gert Kamphuis, Rene Snellink, Gerard van der Zande en Erik Velnaar om er een paar te noemen. Al snel trokken enkele mensen de conclusie dat deze grote delegatie ongetwijfeld de reden was om een kandidaat trainer aan het werk te zien.

Maar onze nieuwe trainer komt niet bij genoemde clubs weg. Afgelopen vrijdag vond het afrondende gesprek plaats met Tim Engbers en de TC had mij uitgenodigd om alvast even kennis te maken. Met een mooi boeket in de clubkleuren heb ik Tim van harte welkom geheten bij onze mooie club. Het is een eerste indruk maar ik heb een gevoel bij de unanieme keuze van spelers en TC voor Tim. Voor een nadere introductie en toelichting verwijs ik naar de bijdrage van de TC.

Niet alle jubilarissen waren van de partij bij de nieuwjaarsreceptie. Afgelopen woensdag regende het en ik vermoedde dat Herman Piksen om die reden wel thuis zou zijn, en dat klopte. Met de speld en een mooie bos bloemen naar Heldern getogen en gezellig op de koffie geweest bij Herman en zijn vrouw. 60 jaar lid. Lang gespeeld in het tweede (incidenteel in de hoofdmacht), trainer van alle seniorenteams vanaf het 2e, pupillentrainer, eerste gediplomeerde clubscheidsrechter.
Samen met Joop Ronhaar het buiten schilderwerk gedaan en een jaar in de keuken. Maar dat was geen succes volgens Herman. Een loopbaan om trots op te zijn. Heel erg bedankt voor alles.

Dennis Wijnberg woont bij mij in de buurt en daar ben ik van de week even langs gelopen. Dennis is 25 jaar lid en was door een niet doorgegeven adreswijziging niet op de hoogte van zijn huldiging. Daar aangekomen zag ik Dennis op de bank zitten met zijn 8 weken oude dochter Naomi, zusje van Elise. Wat een rijk bezit. We kennen Dennis natuurlijk als keeper van het eerste en tweede maar ook als iemand waar je van op aan kunt. Betrouwbaar, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Meedenkend, positief kritisch, een aardje naar zijn vaartje. Niks mis mee. Door werk en gezin op afroep nog beschikbaar als keeper voor de hoogste seniorenteams. Dennis, dank voor je inzet. We zien je ongetwijfeld weer terug als doelwachter en te zijner tijd als vader van twee voetballende dochters bij Hulsen. Weer twee nieuwe leden.

Nieuwe leden. Noemde ik in mijn laatste bijdrage de heer en mevrouw Jeannette Hallink als nieuwe leden, dat blijkt niet helemaal juist. Het gaat om de heer Andre Valk en mevrouw Jeannette Hallink. Wel een (h)echt stel vermoed ik want ik zie ze altijd samen. Bij deze rechtgezet.

Emiel Preuter schuift bijna wekelijks op woensdag bij ons aan voor de avondmaaltijd. Gezellig. Afgelopen vrijdag vond hij dat de rollen maar eens omgedraaid moesten worden en heb ik bij hem geluncht. Had een lekkere pan zelfgemaakte groentesoep gemaakt met balletjes. Heerlijk. Goeie kerel.

Rob Titsing niet gevoetbald zaterdag. Stijve knie. Waarschijnlijk werking tabletje teveel afgezakt. Jammer.

Nog een leuke afsluiting voor cijferfetisjisten onder ons. Het is 02-02-2020. Een bijzondere palindroomdag. Heeft niks met vis te maken. Een palindroom is in dit geval een reeks getallen die je zowel van links naar rechts, als van rechts naar links kunt lezen en waarbij ze hetzelfde blijven. Het is maar liefst 909 jaar geleden dat er zo’n bijzondere dag is geweest, 11-11-1111.
(bron: Google)

Fijne week.
Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor