Van de voorzitter

Beste mensen,

Henk Manenschijn, Gradus Averesch, Toone Kampman, Freek Pierik, Ab Tijhuis, Gerard Manenschijn, Dik Kampman, Freddy van Dam, Jans Stobbelaar, Wim Poffers. Met het risico dat ik iemand vergeet.

Niet zomaar wat namen van Hulzense Boys. Nee, dit zijn de mannen van onze onderhoudsploeg. Elke maandag 8.30 uur, begint met koffie drinken op Smidserve. Altijd gezellig, helemaal als Feyenoord weer gewonnen heeft en Freek het hoogste woord voert. Herman Konijnenbelt schuift ook regelmatig aan wanneer hij een kijkje heeft genomen bij de oud-ijzer container waarmee hij geld genereert voor het goede doel.

Daarna aan de slag. Schoonmaak van kantine en kleedkamers, het legen van de prullenbakken en het verzamelen van alles wat in die bakken gedeponeerd had kunnen, nee moeten, worden.
Blad blazen, aanvegen, reparaties uitvoeren en van alles en nog wat. Zo is afgelopen week het straatwerk bij de ingang van de kantine aangepast waardoor rolstoelgebruikers en mensen met een rollator gemakkelijker binnen kunnen komen. Binnen bij de kapstokken ligt een kunststof constructie.

Onbetaalbaar wat deze mannen allemaal doen voor onze club en het zou van iets meer respect getuigen daar in ons doen en (na)laten iets meer rekening mee te houden.

Zaterdag was onze speaker Henk Voortman verhinderd en mocht ik zijn taken waarnemen. Daar komt nog heel wat bij kijken en dan kan het mij zo overkomen dat je een doelpunt mist. Gelukkig is Henk de volgende thuiswedstrijd weer van de partij om ons op zijn eigen, maar zeer gewaardeerde, wijze bij praat over het wedstrijdverloop.
Wie wel van de partij waren, onze twee 70-jarige jubilarissen Anton van de Cozijne en Rieks Brinkman. En Gerrit Westenberg natuurlijk. 94 jaren jong, wat stram en stijf maar helder van geest.
Gerrit en Rieks worden bij elke thuiswedstrijd door ons opgehaald en dit keer viel de eer te beurt aan Beau Roetgerink die de mannen in de cabrio vervoerde. Tja, wie wil er dan niet naar Smidserve??

Ook Dik Schulenburg had de weg naar Smidserve weer gevonden, samen met dochter Lotte. Dik is eigenaar van H&K Technische Groothandel, zeer gewaardeerd hoofdsponsor van onze club. Dik heeft in het verleden bij ons gevoetbald en de jeugd(keepers) getraind. We hebben jaren naast elkaar gewoond aan de Kervel. Gezellig even bijgepraat samen met Mike te Kolste van de sponsorcommissie. Moeten we vaker doen Dik!!! Benieuwd naar zijn bedrijf??? www.HAENKA.NL

Zaterdag zag ik bij een wedstrijd van onze meisjes onder de 15 Roel Fransen staan die de verrichtingen van zijn kleindochter volgde. Bij Roel stroomt rood-zwart bloed door de aderen en hij was ooit mijn jeugdleider bij DES. DESondanks vindt Roel dat wij bij Hulzense Boys de zaken goed voor elkaar hebben. Even bijgepraat. Mooi.

Twee weken geen competitievoetbal. Ik wens iedereen een fijne vakantie in sneeuw of zon en voor de carnavalsvierders onder ons, Alaaf.

Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor