Van de voorzitter

Lieve mensen,

Mieters lekker, nog nooit zo’n lekkere burger gehad, fantastisch, ut smaak’n machtig. Zo maar een paar reacties op onze succesvolle HB burgeractie.. Maar liefst 170 burgers vonden gretig aftrek en wat was het fijn om zoveel voetbalvrienden te spreken en even vragen hoe het met hun en hun naasten gaat. Ondanks de crisis weer een stuk verbinding en helemaal coronaproof. Dit was nu typisch weer zo’n prachtig mooie dag waarover ik in een eerdere bijdrage verhaalde.

Alle lof voor initiatiefnemers Maarten Hulsman en Rene Kamphuis die zich afvroegen waarmee ze hun club kunnen ondersteunen . En dank aan Karin Beltman en Chris Rippe die het verpakken en afleveren op professionele wijze voor hun rekening namen. En waar zouden we zijn zonder onze sponsoren die voor een schappelijke prijs de ingrediënten leveren. De bakkers van Voortman, slagerij Kamphuis , AH Rob Loomans en Frits Veurink die weer geheel belangeloos zijn partytent beschikbaar stelde. Help hen maar ook alle andere sponsoren de crisis door. En we moeten de eindbalans nog opmaken maar nu al staat vast dat we minimaal 1000 euro kunnen bijschrijven bij de actie “met elkaar, veur mekaar”. Hierdoor staat de teller binnen anderhalve week al op 5400 euro, de toegezegde bijdrage van de supportersvereniging nog buiten beschouwing gelaten.  #Trots op Hulsen.

Afgelopen week naar de Kupen gefietst en Gerrit Westenberg “door het glas” even  kort gesproken. Het gaat naar omstandigheden redelijk goed met hem. En als ik Emiel Preuter buiten een sjekkie zie roken maak ik op afstand even een praatje . Ook voor hem is dit een lastige periode. Rieks Brinkman en Bertus Hogenkamp kunnen helaas geen bezoek ontvangen. Over Ab valt te melden dat het gelukkig ietsje beter met hem gaat. Niels Beltman heeft na een ongelukkige botsing op het voetbalveld alweer ruim 2 maanden geleden nog steeds heftige pijnaanvallen. Gelukkig lijkt de oorzaak nu gevonden en is dit middels operatief ingrijpen afgelopen week hopelijk verholpen. Boet wisselt goede dagen af met heel slechte waarop hij wordt gekweld door die helse clusterhoofdpijn. Alle hoop is nu gevestigd op een tweetal medische ingrepen die o.a. door gewijzigde regelgeving nu wel beschikbaar zijn. Ons ,tot nu toe,  oudste spelende lid Geert Mondeel was al een tijdje aan het kwakkelen. De oorzaak lijkt eindelijk gevonden en na een medische ingreep kan hij de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien. Die zie ik nog wel weer een balletje trappen.  Sterkte allemaal, we denken aan jullie .

Bram Freie is vader geworden van dochter Liv. Met moeder, vader en grote broer gaat alles goed. Bram kwam ook wat burgers halen dus een mooi moment om hem te feliciteren. Een boeket bloemen en het rompertje “ik speel later ook bij Hulsen” werd in dank aanvaard. En over de trainer gesproken, helemaal uit Oldenzaal kwam onze nieuwe trainer Tim Engbers met zijn gezin naar Hulsen om wat burgers te halen. Zeer gewaardeerd Tim.

Als , niet zo’n handige, vader van drie zonen kom je regelmatig bij de fietsenmaker in Hulsen. Vaak trof ik daar in de werkplaats Mannes Konijnenbelt die ondanks zijn gevorderde leeftijd nog bijna dagelijks aan het sleutelen was. “De vakantiedagen op Mannes?” of “kon je geen vrij krijgen van Arjo?” was vaak de inleiding voor een prettig gesprek dat over van alles en nog wat kon gaan. Helaas is Mannes op 30 april overleden. Fijne kerel, een echte Hulsenaar en iemand die onze club gedurende lange tijd ook als sponsor een warm hart toedroeg. Wij wensen zijn vrouw Annie, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

Een geboorte maar ook een overlijden is in deze periode anders dan anders. Hoe graag je ook zou willen, je kunt niet persoonlijk aanwezig zijn om iemand de laatste eer te bewijzen of als opa en oma je pasgeboren kleinkind in de armen nemen. Dat is pijnlijk , verdrietig. Persoonlijk werd ik afgelopen week geraakt door de wijze waarop de leden van onze zustervereniging De Zweef ondanks de beperkende maatregelen afscheid namen van een overleden clubicoon. Indrukwekkend en wat een prachtig  respectvol eerbetoon.

Tenslotte, onze ere –voorzitter Henk Meijerink vierde afgelopen week zijn 68e verjaardag. Henk, van harte gefeliciteerd en samen met Hennie nog vele, gelukkige en gezonde jaren gewenst.

Hou vol, zorg goed voor jezelf en je dierbaren.  Hou van jullie.

Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor