Van de voorzitter

Lieve mensen,

5 juli 1956, Lage Esweg Nijverdal. Hans en Dina Bouwhuis werden de trotse ouders van Jan, een wolk van een baby. Het was een regenachtige dag en het dak van het oude boerderijtje waarin we woonden was zo slecht dat de bevalling plaatsvond onder een paraplu om het zeg maar boven de navel droog te kunnen houden. Dus jarig vandaag. 64 jaar en ik hoor velen van jullie al zeggen “Goh, dat zo’j toch niet zeggen”. Bedankt voor de complimenten.

Vanwege corona de viering vandaag in kleine kring. Gezellig. En bij een verjaardag horen kadootjes. En een heel bijzonder cadeau krijg ik van de zogenaamde “Koale Kante”. Dat is een aardigheidje met het logo van deze club waarin de letters KK voorkomt. Ontworpen door zoon Mark, talentvol grafisch vormgever. Dit jaar is het een mok. Bij het ontstaan van deze traditie hoort een heel verhaal maar dat zal ik jullie besparen.

Afgelopen donderdag terug gekomen van vakantie. Drie en een halve week door Nederland gezworven en wat hebben we het getroffen met het weer. Veel gefietst, veel gezien, genoten.

Gisteren de kantine weer open. Bardienst samen met Henk Manenschijn en wat was het fijn om het glas weer te kunnen heffen met onze clubgenoten. Het was echt gezellig. Mooi.

Minder mooi was het telefoontje dat ik vrijdagavond kreeg van Ab Tijhuis met de melding van ernstig vandalisme op veld 3. We zijn al het nodige gewend maar dit sloeg alles. Hekwerk volledig gesloopt. Voor de zoveelste keer weer aangifte naar gemeente en politie maar hiertegen is kennelijk geen kruit gewassen. Om moedeloos van te worden.

Chris en Noami Rippe zijn de trotse ouders van zoon Mees, na zijn aanmelding meteen het jongste lid van onze club. Van harte gefeliciteerd. En het gaat goed met de ledenwerving want er zit nog meer in het vat maar daarover later meer. Een tipje van de sluier: Rob T. heeft tijdens een rollenspel een uur en drie kwartier in de wachtkamer gezeten. Opnieuw een blessure of ….

Vanuit de lief en leedhoek valt nog te melden dat Gerrit Westenberg naar omstandigheden goed te passe is. Stram en stijf maar verder. Zo wil ik ook 94 worden. Bertus Hogenkamp is blij is dat hij er weer met de scootmobiel op uit kan. Het gaat goed met hem. Rieks Brinkman levert stukje bij beetje toch in en ik vraag me af of we hem nog weer terugzien op Smidserve. Ga hem binnenkort bezoeken op Kronnenzommer nu het weer mag.
Het spijt mij te moeten melden dat het met onze Boet nog steeds niet goed gaat. Pieken en dalen. Een recente ingreep geeft niet de zo gehoopte en gewenste verlichting en oplossing. Alle hoop is nu gevestigd op de plaatsing van een neuro stimulator. We wensen Boet en zijn gezin veel sterkte. We denken aan jullie.
Ook de sportschool is weer open en tot mijn schrik constateerde ik dat ook bij mij de coronakilo’s hebben toegeslagen. Alhoewel, ik heb ook zware botten zegt mijn geneesheer. Bij elke actie om de clubkas te ondersteunen twijfel ik om wel of niet mee te doen maar ik doe het voor de club. Dus ook maar weer het bierpakket besteld. Maar ik beloof jullie, na de vakantie…..

Ik wens iedereen een fijne vakantie en voor iedereen voor wie dit, om welke reden dan ook, niet is weggelegd, veel sterkte. Weet dat het clubhuis open is op de woensdagavond en zaterdagmiddag.

Pas goed op jezelf en je dierbaren. Hou van jullie.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor