Van de voorzitter

Mijn stukkies van de voorzitter worden goed gelezen, ook buiten de Hulsenkring. Zo ook door Han Haveman van Tubantia en de nieuwsredactie van de lokale omroep Hoi die in het thema vandalisme aanleiding zagen mij uit te nodigen voor een interview.

Hopelijk draagt dit bij tot een stukje bewustwording bij de veroorzakers en zijn er misschien wel ouders die hun kroost vragen dat zij zich tijdens hun verblijf op Smidserve toch niet met dergelijke activiteiten bezig houden. Hoe dan ook, de schade was meteen na het weekend al weer hersteld door of namens de gemeente. Klasse!

Maar ik ben liever in het nieuws om te vertellen over onze prachtige vereniging en over voetbal. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Afgelopen week werd ook de indeling van de 2e klasse H bekend gemaakt door de KNVB. Nieuw zijn Be Quick Zutphen en De Esch.

Jodrik en Karin Piksen zijn vanaf afgelopen donderdag de trotse ouders van dochter Fem. Met Karin en Fem en de kersverse vader gaat alles goed. Van harte gefeliciteerd met dit rijke bezit. Namens de vereniging heb ik de felicitaties overgebracht vergezeld met bloemen en het rompertje “Ik speel later bij Hulzense Boys”. Hetzelfde “pakket” bezorgd bij Chris en Naomi Rippe voor de geboorte van zoon Mees waarover ik vorige week al vertelde. Ook daar gaat alles voorspoedig.

Eric Velnaar had ook mijn stukkie gelezen. Hij suggereert dat wij hetzelfde probleem hebben  in die zin dat we allebei te klein zijn voor ons gewicht. Dat is in mijn geval door de samenloop met mijn te zware botten in elk geval een logische verklaring.

De  kantine was ook zaterdagmiddag weer open en, ondanks dat de schoolvakantie is begonnen, was het gezellig druk. Een mooie mix van jong en oud. In de laatste categorie had ik een leuk gesprek met Max Piksen en Riks Snellink, gezellige kerels met mooie verhalen en doorspekt met humor.  Lachen. Hennie Reuvekamp ook nog even gesproken en zij was helemaal op de fiets naar Smidserve gekomen. Echte clubliefde.

De oplettende bezoeker heeft kunnen vaststellen dat er een container is geplaatst in het bosje achter de keuken. Deze is bedoeld als opslag voor de Beachvolley en moet nog wat “aangekleed” worden om beter in het landschap te passen. Met dank aan Erik Kampman die met de kraan plaats maakte, Wim Piksen die de container met de laadkraan van zijn vrachtauto van de firma Teunis precies op de plek zette. Frank en Edwin bedankt voor het grondwerk en het waterpas zetten. Jongens uit de praktijk. En last but not least bouwbedrijf Hegeman Nijverdal voor de laat ik zeggen prettige leveringscondities. Zijn we blij mee.

Over sponsoren gesproken, donderdag de bierbox opgehaald bij het Wijn & Whiskyhuis. Veertien verschillende bieren met toelichting, een mooi glas, onderzetters en opener met Hulsen logo. Goeie, smaakvolle, actie. Martijn Albers, dankjewel.

Iedereen fijne vakantie. Pas goed op jezelf en je dierbaren. Hou van jullie.

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor