Van de voorzitter

Lieve mensen,

Anton van de Cozijne werd afgelopen week 86 jaar waarvan 72 jaar lid van onze vereniging en daarmee het langste lid. Wanneer zijn naam valt herinneren oudere leden zich zijn reanimatie heel lang geleden op Smidserve door, als ik het wel heb,  de toenmalige verzorgster Truus Stobbelaar.
In sporttermen gesproken zit hij dus in blessuretijd en dat gaat hem bijzonder goed af. Nog regelmatig te zien op Smidserve als toeschouwer van het eerste waarvan hij ontzettend kan genieten. Daarom met een rood-witte ruiker naar de Azaleastraat getogen om hem te feliciteren met weer een jaar erbij.

Over het eerste gesproken, nu er niet gevoetbald wordt ontplooien deze mannen andere activiteiten om ons te entertainen. En dat wordt zeer gewaardeerd.
Hebben ze eerder al een keer met z’n allen de jeugd getraind, nu hebben ze een heuse Kerst-PubQuiz georganiseerd op vrijdag 18 december a.s.
Een geweldig initiatief waarmee ze andermaal hun grote betrokkenheid bij onze vereniging tonen. Stel ze niet teleur en laten we massaal deelnemen.  pr@hulzenseboys.nl

Omdat ik toch bij Weideman moet zijn, uiteraard ook sponsor bij onze vereniging, meteen even bloemen meegenomen voor Rob en Mariska Titsing en deze samen met het rompertje bezorgd aan de Veldsweg. Toevallig was Romy ook beneden en kon ik de nieuwe aanwinst meteen even bewonderen. Wat een lief klein meisje, een wonder. Nogmaals van harte gefeliciteerd met dit rijke bezit.  Volgens Mariska duurt het nog even voordat ze in het rompertje past. Hopelijk zal Romy ook later haar weg naar Smidserve vinden.

Ook de weg naar Smidserve vonden zo’n 50 meiden, die zaterdag deelnamen aan een intern mixtoernooi.  Dat mag onder de 18.  Als voorzitter heb je het geluk dat je even je gezicht mag laten zien onder de noemer toezichthouder. De dames waren net aan het pauzeren en genoten  van een lekker broodje en wat te drinken.
Hulde voor dit mooie initiatief maar wat jammer dat Maren Karkdijk, de organisator van dit toernooi, zelf door ziekte niet aanwezig kon zijn. Van harte beterschap Maren.

Op Nijverdal Ko Verduin gesproken, die werd uitgelaten door z’n mooie witte viervoeter. Tijd niet gezien en op gepaste afstand even bijgepraat. Ko mist, net als velen van ons, het voetballen ontzettend. Gelukkig kan hij z’n energie nog kwijt met het Jeu de Boules. Voor mij hoort dit spel bij Frankrijk net als een glaasje wijn en een baquet, maar in de beleving van Ko is het topsport waarvoor zelfs getraind wordt. Dus mochten jullie iemand zien op de banen bij Smidserve, goede kans dat het Ko is.
Of clubgenoten Dik Beltman, Hennie Bergman of Tinus Mulder die ook bezeten zijn van deze veredelde campingsport.

Had ik in het voorjaar een challenge op persoonlijke titel met het bezorgen van de kaart, komende zaterdag pakken we als bestuurders van voetbal- en supportersvereniging samen de handschoen op en bezoeken we ruim 700 adressen om iets met een hoge “dankjulliewelwaarde” te bezorgen.  Hou de rode jassen in de gaten.

Gisteravond samen met Mark en Tom meegedaan met de online PuBQuiz van het darde. Ik had er al veel over gehoord maar nog nooit aan deelgenomen maar wat is dat leuk!!!! Je hoort en ziet de mensen van HB3 die coronaproof keurig verdeeld over een aantal huiskamers meedoen aan een quiz. Wat ik allemaal gezien en gehoord heb blijft tussen ons maar het was hilarisch.

Lachen, gieren, brullen. En als dan na 88 vragen blijkt dat Team Bouwhuus ook nog gewonnen heeft is de avond helemaal compleet. De organisatie bracht persoonlijk de prijzen rond wat o.a. gepaard ging met het ontsteken van een confettikanon. Hartelijk dank hiervoor maar vooral voor de gezellige avond. Echt verbindend.

Met deze ervaring verheug ik me nu al op de Kerst PubQuiz van onze jongens van het eerste, aanstaande vrijdag.
Opgeven kan nog via:  pr@hulzenseboys.nl
Ik zeg DOEN

Pas goed op jezelf en je naasten. Hou van jullie.
Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor